Wacht nog even, we willen je graag wat laten zien!

Bekijk alvast onze video om een goed beeld te krijgen van BizziPhone

Wat gebeurt er nu?

telefoonservice

Wij bellen jou

We nemen binnen 30 minuten contact met je op om antwoordscripts af te stemmen. We hebben ons dan al ingelezen in jouw bedrijfsactiviteiten.

telefoonservice

Je telefoon doorschakelen

Jouw telefoniste staat nu altijd klaar om de telefoon voor jou en je bedrijf op te nemen. Het enige dat je moet doen is je telefoon doorschakelen naar BizziPhone.

telefoonservice

Zorgeloos werken

Alle gesprekken die wij voor je afhandelen worden netjes gerapporteerd. Per gesprek ontvang je een verslag per e-mail zodat je helemaal niets mist!

Wist je dat…

Je tijdens de proefperiode ook gratis gebruik kan maken van onze andere diensten?
Laat aan de telefoniste weten dat je gebruik wilt maken van een extra dienst en wij pakken dit graag op!

Terugbelverzoeken

Heb je zelf geen tijd om een klant terug te bellen? Jouw telefoniste zal aan de hand van je instructies het gesprek voeren en verslag uitbrengen.

AVOND- EN WEEKEND ABONNEMENT

Met het avond- en weekend abonnement ben jij ook op doordeweekse avonden (tot 22:00 uur) en in het weekend (van 09:00 tot 17:00 uur) bereikbaar!

PERSOONLIJK(ER) OPNEMEN

Wij kunnen jouw (potentiële) klanten en relaties een meer persoonlijke service bieden door hen te begroeten met de voor- of achternaam.

Doorverbinden

Moet een gesprek direct worden doorverbonden naar de juiste medewerker binnen jouw bedrijf? Wij overleggen eerst met je of het uitkomt en kunnen vervolgens het gesprek doorzetten.

Voicemail laten inspreken

Laat de voicemail van je bedrijf inspreken door je eigen telefoniste. Als de beller een boodschap inspreekt ontvang je deze per e-mail als audiobestand.

Gepersonaliseerd welkomstbericht

Een welkomstbericht zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf; de beller zal namelijk de indruk hebben verbonden te zijn met een grote organisatie.

Top