X

Al eens gedacht aan een externe telefoniste?

  • 2 minuten
  • Amber Prinsen

Jij wilt je klanten laten voelen dat ze belangrijk zijn. De deur staat altijd wagenwijd voor ze open en het credo is: klant is koning. Het liefste wil je alle tijd nemen om hun vragen te beantwoorden. In werkelijkheid heb je echter meerdere klanten en kun je ze niet allemaal op hetzelfde moment bedienen. Als je in gesprek bent of iets uitwerkt, dan kun je niet tegelijkertijd de telefoon opnemen. Op die momenten kun je doorschakelen naar een externe telefoniste. Met een antwoordservice staat er altijd iemand klaar om je klanten te helpen.

Goede bereikbaarheid met een externe telefoniste

Voor je klanten is het belangrijk dat ze je kunnen bereiken. Altijd. Een acceptabele wachttijd is twee minuten, zo blijkt uit onderzoek. Laat je klanten langer wachten, dan is de kans groot dat je ze kwijtraakt: een op de drie klanten belt niet meer terug als ze te lang hebben moeten wachten.

Je kunt je telefoon doorschakelen op de momenten dat het jou even niet uitkomt. Zo weet je dat er toch altijd iemand is die je klanten helpt. Ze staan nooit voor een dichte deur. Dat geldt ook ’s avonds en in het weekend. Als je je telefoondiensten uitbesteedt aan BizziPhone, dan kunnen je klanten doordeweeks terecht tot 22.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 17.00 uur.

Alle klantencontacten in een overzichtelijk dashboard

De telefonistes van BizziPhone zijn professioneel in het afhandelen van klantcontact. Ze noteren de belangrijke punten van het gesprek en wat er is afgesproken met de klant in jouw dashboard. Of direct in je eigen systeem als je met een ERP, CRM of agendasoftware werkt. Direct na het gesprek krijg je ook een bericht via e-mail of sms, zodat je gelijk kunt terugbellen als het dringend is.

Je vaste externe telefoniste

Bij BizziPhone heb je je eigen vaste telefoniste en support team. Vooraf vertel je hen over je bedrijf en bij ontwikkelingen geef je updates. Zo zijn ze altijd volledig op de hoogte. Voor je klanten is dat wel zo prettig. Zij krijgen een kundig iemand aan de lijn en zullen niet merken dat de externe telefoniste niet bij jou in vaste dienst is.

Geen personeelsverantwoordelijkheid

Je hebt geen personeelsverantwoordelijkheid voor je externe telefoniste bij BizziPhone. Dat betekent geen zorgen over werkgeverslasten, pensioen of vervanging bij ziekte of verlof. Dat scheelt een hoop gedoe maar ook geld, want je betaalt alleen voor de doorgeschakelde telefoontjes. Dat is goedkoper dan het in dienst nemen van een vaste telefoniste.

Gratis proberen?

Wil je eerst eens proberen of een externe telefoniste iets is voor jouw bedrijf? Probeer dan nu onze diensten gratis en vrijblijvend 30 dagen uit.

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top