X

Referenties

 • Cédric Schretlen Ceweb Directeur/eigenaar

  Bereikbaarheid vinden (potentiële) klanten zeer belangrijk, maar als eenmanszaak is het lastig om de telefoon altijd te kunnen opnemen. Met de samenwerking van BizziPhone heb ik dit kunnen verwezenlijken. Klanten krijgen altijd iemand persoonlijk te spreken die de boodschap noteert zodat wij de klant op een later moment kunnen terugbellen. Ook buiten kantoortijden krijgen klanten een professioneel ingesproken voicemail te horen met de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Maar ook tijdens de vakantie kan ik niet meer zonder hun!

 • Paul Nip FysioFits Directeur/eigenaar

  Als fysiotherapeuten willen we ons bezig houden met ons vak; patiënten behandelen en van hun klachten afhelpen! Het afhandelen van de telefoon is voor ons en onze patiënten een hinderlijke onderbreking van de behandeling. Sinds BizziPhone antwoordservice onze telefoonafhandeling en agendaplanning heeft overgenomen kunnen we ons nog beter richten op het behandelen van patiënten. Dit heeft geleidt tot tevredenere patiënten en collega’s.

 • William van Aspert Designmeubelenstyle.nl Directeur/eigenaar

  Sinds december 2013 maak ik gebruik van BizziPhone antwoordservice. Veel klanten hebben liever persoonlijk contact en baseren hierop vaak ook hun aankopen. Nu ik telefonisch optimaal bereikbaar ben loop ik geen klant meer mis. Naast het feit dat het mijzelf veel tijd scheelt, zijn de telefonistes professioneler dan ik. Telefonisch klanten te woord staan is een kunst en moet je je focussen op je kwaliteiten.

 • Marcel Kreté Garant Payrolling Directeur/eigenaar

  Wij ervaren dagelijks het gemak dat onze telefoon op een nette en correcte manier wordt beantwoord. Klanten krijgen op deze manier een professionele indruk van Garant Payrolling. Wij krijgen vaak complimenten dat de telefoon zeer vriendelijk wordt beantwoord.

Top