X

Besteed je storingsdienst uit aan professionals en gun jezelf rust

 • 3 minuten
 • Amber Prinsen

Biedt jouw bedrijf een 24 uurs storingsdienst? Dan kan telefoonbezetting nog best een uitdaging zijn. De telefoon zal niet aan de lopende band gaan. En misschien niet eens elke nacht of elk weekend. Dan is het duur om daar permanent iemand voor in te huren. En zelf wil je ook niet op elk moment gestoord worden. Het uitbesteden van je storingsdienst is dan een hele kostenefficiënte oplossing waarmee je toch maximaal bereikbaar bent! 

Ben je huiverig om je storingsdienst uit te besteden? Dan vertellen we je in deze blog graag waarom dat niet nodig is en wat je van onze telefoonservice mag verwachten.

Professionele telefonistes

Allereerst mag je van ons professionaliteit verwachten. Onze telefonistes worden geselecteerd op een goede telefoonstem en klantvriendelijkheid. Intern trainen we ze in gesprekstechnieken en luistert onze coach geregeld mee om de kwaliteit te beoordelen. Je klanten krijgen dus altijd een professional aan de telefoon. 

Voordat we voor jou aan de slag gaan, biref je ons over je bedrijf. Daarmee zijn de telefonistes die voor jou opnemen op de hoogte. Je hoeft dus niks twee keer uit te leggen, want de kennis over jouw organisatie blijft binnen het team. Je klanten hebben waarschijnlijk niet eens in de gaten dat onze telefonistes niet bij jou in vaste dienst zijn.

O ja, en als je wilt, kunnen we ook de telefoon aannemen in het Duits en Engels.

Overzicht van inkomende gesprekken

Van elk inkomend gesprek sturen we je een bericht. Via SMS, WhatsApp of e-mail. Net wat jij vooraf hebt opgegeven. Je kan dan beslissen of het dringend is of dat het later afgehandeld kan worden. Zo filter je de spoedeisende telefoontjes van de minder urgente gesprekken. 

Een overzicht van alle inkomende gesprekken zetten we in je persoonlijke dashboard. Werk je met een eigen CRM-, ERP- of klantsysteem, dan kunnen we het ook direct daarin noteren. 

Specifiek voor storingsdiensten

Direct doorverbinden van telefoontjes naar jou of een van je collega’s kan ook. Op basis van jouw instructies bellen, e-mailen of whatsappen we collega’s waarbij we ook in jouw systeem inloggen om te zien of er een storing is. Om zoveel mogelijk af te vangen, kunnen we de basisstappen om een storing te verhelpen met de beller doornemen, nog voordat we de storing melden.

Voordelen van het uitbesteden van je 24 uurs storingsdienst

Voor je klanten is het dus geen probleem om je storingsdienst uit te besteden, maar ook voor jou heeft het voordelen:

 • vooraf filteren van spoedeisende gesprekken 
 • geen contract dus dagelijks opzegbaar 
 • maandpakket op basis van verwachte aantal inkomende gesprekken
 • vast bedrag per gesprek: weinig business, weinig kosten
 • facturatie achteraf
 • geen personeelsverantwoordelijkheid
 • vervanging voor vakantie en ziekte niet meer nodig
 • vrije tijd voor jou wordt weer echt vrije tijd!

Ga met een gerust hart naar de sportschool, focussen op je werk of bijslapen. Je klanten worden ondertussen gewoon opgevangen door onze telefoniste. 

Houd zelf grip op de kosten 

Je kan kiezen wanneer je wilt doorverbinden: altijd, handmatig – bijvoorbeeld als je onderweg of in vergadering bent – of automatisch na drie keer overgaan. Daarmee bepaal jij hoeveel telefoontjes wij opnemen. Bij BizziPhone betaal je per gesprek. Dat vinden wij eerlijker dan per minuut. We willen je klant namelijk snel helpen, maar geven de tijd die nodig is. Bij de ene klant is dat meer dan bij de andere. 

Het vaste bedrag per maand hangt af van het aantal telefoontjes dat je verwacht. Verandert dit, dan kun je je pakket op elk moment bijstellen. Zowel naar boven als naar beneden. Zo lopen je kosten gelijk met je business. 

Meer over onze tarieven voor de 24/7 telefoonservice vind je op onze website. Daar vertellen we je ook meer over onze aanvullende diensten. We kunnen bijvoorbeeld ook gelijk een afspraak in je agenda inplannen als we een klant aan de lijn hebben, of iemand terugbellen om een afspraak te plannen of te verzetten. Wil je het echt persoonlijk maken, dan kunnen we zelfs opnemen met een gepersonaliseerd welkomstbericht. Als de klant vaker heeft gebeld, nemen we op met zijn of haar naam. Dat maakt impact!

Gratis testen of je je storingsdienst kunt uitbesteden?

Nu je weet hoe een telefoonservice werkt, wil je misschien uitproberen of het werkt voor jouw bedrijf? Bij ons kun je 30 dagen lang gratis je storingsdienst uitbesteden! Vul je gegevens in en binnen 30 minuten nemen we voor jou de telefoon op.

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top