X

Telefoonservice: professioneel en 24/7

  • 3 minuten
  • Amber Prinsen

De telefoon die niet wordt beantwoord, is een van de grootste frustraties van consumenten wanneer ze een bedrijf bellen. Eén op de drie klanten belt zelfs niet meer terug bij geen gehoor. Slechte bereikbaarheid kan je als bedrijf dus geld kosten! Bij BizziPhone is het nu ook mogelijk om een telefoonservice voor 24 uur per dag in te schakelen!

Geen gemiste oproepen meer, ook buiten kantoortijd

Consumenten zijn er inmiddels aan gewend dat bedrijven ook buiten kantoortijd bereikbaar zijn. Omdat ze steeds meer online kopen, hebben ze vaker telefonisch vragen over een dienst of product. Dat soort zaken regelen de meeste mensen liever buiten werktijd. En ze verwachten dat jouw zaak dan open is, net als de supermarkt die ook gewoon tot 22.00 uur ’s avonds en in het weekend doordraait.

Nu 24/7 bereikbaar met onze telefoonservice

Voor sommige branches kan het zelfs noodzakelijk zijn om 24/7 bereikbaar te zijn. Bijvoorbeeld voor slotenmakers, advocaten of psychologische of medische hulpverlening. Maar het is ook niet zo dat de telefoon daar elke nacht of elk weekend rinkelt. Daarom kan het inhuren van een vaste telefoniste te duur zijn, los nog van alle personele verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Een telefoondienst is dan een betaalbaar alternatief. Als een van de weinige telefoondiensten is BizziPhone nu 24/7 bereikbaar. Daarmee wordt het inhuren van een telefoondienst ook aantrekkelijk voor deze beroepen. Wij beantwoorden de telefoon. Zo nodig handelen we het zelf af of parkeren het tot de volgende dag. Alleen bij noodoproepen bellen we je. Tot die tijd kun jij genieten van je nachtrust. 

Service volgens jouw instructies

Wanneer je BizziPhone inhuurt, heb je je eigen vaste telefoniste. Voordat we voor aan de slag gaan, brief je ons hoe jouw bedrijf werkt. Die instructies legt jouw telefoniste vast en deelt ze met haar team. Als zij niet beschikbaar  is, weet haar vaste back-up precies wat ze moet doen. Zo krijgen jouw klanten altijd iemand aan de lijn die weet waar het over gaat. Na elk inkomend gesprek krijg jij een SMS, WhatsApp en/of e-mail – net wat je voorkeur heeft – met informatie over het gesprek. Dan kun je bepalen of je direct wilt terugbellen of dat het later kan. In de briefing kun je ook opgeven welke (spoed)gevallen we wel direct naar je moeten doorschakelen. 

Het overzicht van alle inkomende telefoongesprekken vind je in jouw persoonlijke dashboard. Wil je iets aanpassen aan de instructies? Mail of bel ons, dan passen we het direct aan.  

Betaalbaar en flexibel

Het voordeel van een telefoonservice is dat je deze inzet wanneer je wilt. Zo kun je kiezen voor vast doorschakelen. Dan nemen wij altijd voor je op. Maar je kunt ook handmatig doorschakelen. Bijvoorbeeld wanneer je een vergadering ingaat of wanneer je wilt gaan slapen. En de laatste optie is om automatisch na 15 seconden door te schakelen. Dan weet je zeker dat je geen enkel telefoontje mist. Of je nu in gesprek bent met een klant, onderweg bent of ligt te slapen, er staat altijd iemand klaar die jouw klant helpt.

Nog een voordeel van het inschakelen van een telefoondienst is dat je niet verantwoordelijk bent voor de personele zaken van de telefoniste. Wanneer je iemand in vaste dienst neemt, dan ben je verantwoordelijk voor het afdragen van de sociale lasten, pensioenopbouw en vervanging tijdens vakantie en zwangerschapsverlof. Met een telefoondienst heb je geen omkijken naar al die personeelsaangelegenheden.  

Onze abonnementen zijn bovendien flexibel en maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!

Klantgemak, goed voor je imago

Telefonische bereikbaarheid is een van de zeven factoren die het klantgemak bepalen, blijkt uit onderzoek van Harvard Business Review. Door je telefoon uit te besteden aan onze professionele telefonistes, zorg je dat je bereikbaar bent en maak je het je klanten – en jezelf –  een stuk makkelijker. 

Naast gemak draagt een vriendelijke stem aan de telefoon bij aan een goed imago. Bereikbaarheid en de manier waarop klanten te woord worden gestaan komen vaak terug in online reviews. Belangrijk dus voor je uitstraling en klantentrouw. 

Gratis proberen?

Op onze telefoonservice pagina vind je de prijzen van de verschillende abonnementen. Bij ons betaal je naast een maandbedrag per gesprek. Daar zijn we heel duidelijk in. Met een vaste prijs per gesprek houd je zelf de kosten in de hand.Wil je onze dienst gratis 30 dagen proberen? Dat kan!

Is de telefoondienst toch niets voor jou of heb je ons tijdelijk niet meer nodig? Even goede vrienden. Je mag ons inschakelen wanneer het jou uitkomt!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top