X

Telefoonservice voor de advocatuur

  • 3 minuten
  • Amber Prinsen

Als advocaat zit je regelmatig in overleg met klanten of ben je druk een zaak aan het uitwerken. In beide gevallen wil je je volledig op het gesprek of je werk richten. Daarom neem je tussendoor (liever) geen telefoontjes aan. Toch wil je ook voor je andere klanten goed bereikbaar zijn. Zij hebben vaak voor hen dringende vragen. Met onze telefoonservice voor de advocatuur zit er altijd een professionele telefoniste klaar om je klanten te woord te staan.

Altijd bereikbaar voor je klanten

Of je voor een groot kantoor werkt of als zzp’er: je klanten hebben dezelfde eisen. Ze willen je bereiken op het moment dat ze je nodig hebben. Uit onderzoek blijkt dat je door slechte bereikbaarheid behoorlijk omzet kan mislopen. Als klanten je niet kunnen bereiken, dan bellen ze de concurrent die wel de telefoon opneemt.

Voor kleine bedrijven is het aannemen van een vaste telefoniste vaak te duur. Bovendien is er niet altijd voldoende werk. Maar ook voor een groot kantoor geldt dat de telefoniste weleens op vakantie, ziek of even van haar plek is. Als je je telefoon uitbesteedt aan BizziPhone, dan kies je zelf wanneer je doorschakelt. Bijvoorbeeld tijdens een vergadering, maar ook als de telefoon na drie keer nog niet is opgenomen. Het voordeel? Je betaalt alleen voor de doorgeschakelde telefoontjes. Zodra jij (of de telefoniste) weer kan opnemen, schakel je gewoon weer terug.

Wij zijn door de week bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur. Je klanten kunnen dus ook ’s avonds of in het weekend bellen.

Telefoonservice gericht op de advocatuur

Van ons mag je verwachten dat we verstand hebben van de advocatuur. Je krijgt je eigen vaste telefoniste (met support team). Vooraf geef je hen een briefing over jouw kantoor en wat er speelt. Zo zijn ze volledig op de hoogte. Door hun ervaring in de branche kunnen ze inschatten welk telefoontje urgent is. Bovendien kennen ze het juridisch jargon. Voor je zakenrelaties zal het zijn alsof ze bij jullie in dienst zijn.

Je eigen telefoniste op afstand

Sivro Advocatuur in Amsterdam, een van onze klanten, kan dat beamen. De eigenaar Zlatan Sivro werd vaak afgeleid door telefoontjes terwijl hij gefocust wilde werken. In een interview vertelt hij: “In negen van de tien telefoontjes stelden cliënten algemene vragen, over de datum van een zitting bijvoorbeeld. Vragen die een telefoniste ook kan beantwoorden.” Hij besloot daarom BizziPhone in te schakelen. “Werken met BizziPhone bleek een goede, goedkope oplossing. We schakelen de telefoon nu door als we rust willen. Ik kan daardoor beter focussen op mijn echte werk.”, legt hij uit. “We hebben in de hand wanneer we zelf opnemen en wanneer we doorschakelen.

Het is belangrijk dat cliënten in elk geval gehoor krijgen.”, vervolgt de heer Zlatan Sivro. “Dat iemand de telefoon opneemt, dat ze serieus worden genomen. Voor ons levert dat klanttevredenheid op. Onze bereikbaarheid is sterk verbeterd. De telefoon wordt altijd opgenomen, mensen kunnen een bericht achterlaten en ik kan later terugbellen als het nodig is. Ik merk dat cliënten positief zijn. Het is fijn dat ze te woord zijn gestaan. Dat ze hun verhaal kunnen doen. Dat is belangrijk, want zo komen ze bij ons binnen. Onze cliënten dachten dat er daadwerkelijk een secretaresse bij ons op kantoor zat.

Overzicht van inkomende gesprekken

Van elk inkomend gesprek dat wij afhandelen, ontvang je een e-mail of sms-bericht. Je kunt dan gelijk inschatten of je direct moet terugbellen. Alle gesprekken worden ook in het dashboard gezet. Als je met een eigen CRM, ERP of andere agenda software werkt, dan verwerken we alle communicatie daarin. Zo heb je op elk moment goed overzicht welke relaties hebben gebeld met welke vraag.

Onze telefoniste neemt niet alleen de telefoon aan. Je mag haar ook vragen om een klant terug te bellen. Op die manier kun je efficiënt gebruikmaken van je tijd.

Flexibel en betaalbaar

Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar en daardoor zit je nergens lang aan vast. Je kunt ons bijvoorbeeld inzetten tijdens drukke periodes of wanneer de telefoniste op vakantie is. Dat is altijd goedkoper dan het inhuren van een tijdelijke kracht!

Focus je met een gerust gevoel op je klanten

Wanneer je kiest voor onze telefoonservice, dan kun je je onbezorgd richten op je eigen werk of klantgesprekken. Wij handelen ondertussen jouw inkomende gesprekken professioneel en vriendelijk af. Na je gesprek kun je gelijk zien of er iets dringends is binnengekomen. Zo mis je nooit meer een klant of een opdracht!

Gratis 30 dagen proberen!

Wil je onze telefoonservice voor advocatuur eens proberen? Wij bieden je gratis en vrijblijvend een proefperiode aan van 30 dagen. 

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top