X

Telefoonservice zonder abonnement

 • 2 minuten
 • Amber Prinsen

Loop je er regelmatig tegenaan dat je niet bereikbaar bent voor klanten? En overweeg je een telefoonservice in te schakelen, maar wil je niets voor langere tijd vastleggen? BizziPhone biedt een telefoonservice zonder abonnement. Dagelijks opzegbaar. Net zo flexibel als jij!

Doorschakelen wanneer het jou uitkomt

Ondernemen gaat met pieken en dalen. Soms ben je druk en soms is het wat rustiger. Toch wil je ook op de piekmomenten goed bereikbaar zijn voor je klanten. Je kunt er dan voor kiezen om je telefoon door te schakelen naar onze telefoondienst.

Ook als je een vaste telefoniste in dienst hebt, zal zij weleens afwezig zijn of te maken hebben met piekuren in inkomende telefoontjes. Een extra telefoniste of vervanging inhuren is duur. Op die momenten kun je BizziPhone inzetten als vangnet. Je kunt de telefoon bijvoorbeeld automatisch doorschakelen als deze na drie keer nog niet is opgenomen. Zo worden jouw klanten altijd netjes opgevangen.

Wat mag je verwachten van onze telefoonservice zonder abonnement?

Onze telefoonservice is flexibel, maar zeker niet vrijblijvend! We zetten op een rijtje wat je van ons mag verwachten:

 • Vaste telefoniste
  Je hebt je eigen vaste telefoniste (en support team). Je kunt haar briefen over jouw bedrijf, zodat ze voldoende op de hoogte is. Voor je klanten zal het zijn alsof ze gewoon bij jou in dienst is.
 • Ook om je klanten terug te bellen
  Je kunt je eigen telefoniste een terugbelverzoek sturen. Zij belt je klant dan terug om een boodschap door te geven of een afspraak in te plannen. Zo hoef je niet alles zelf op te pakken.
 • Betaal alleen voor doorgeschakelde gesprekken
  Je kunt zelf kiezen wanneer je de telefoon doorschakelt. Bijvoorbeeld tijdens vergaderingen of als je een belangrijke deadline hebt. Je betaalt alleen voor doorgeschakelde telefoontjes.
 • Overzicht van alle inkomende gesprekken
  Per e-mail (of sms) ontvang je verslag van elk telefoontje. Deze verslagen vind je ook in je eigen dashboard. Op die manier heb je altijd goed overzicht van alle klantcontacten.
 • Ook ’s avonds en in het weekend
  Op doordeweekse dagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur. Je klanten kunnen je dus ook ’s avonds of in het weekend bereiken.
 • Flexibel contract
  Onze telefoonservice is zonder abonnement en dus dagelijks opzegbaar. Je zit nergens lang aan vast. Je kunt ons inzetten op de momenten dat jij het nodig hebt.

Gratis proeftijd van 30 dagen

Wil je eerst testen of onze telefoonservice zonder abonnement bij je past? Je mag ons 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen.

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top