Parttime telefoniste: spontaan & persoonlijk!

8 uur per week

Op doordeweekse avonden en zaterdagen

Solliciteer direct!

Ooit gedacht aan het werken bij een antwoordservice? Wellicht niet… Maar ik ga jou overtuigen waarom dit de leukste baan in de telefonie is!

Wat is een antwoordservice?

Het werkt als volgt: Je bent als het ware een receptioniste op afstand voor verschillende klanten: je neemt voor hen de telefoon aan, maakt afspraken in agenda’s en fungeert als doorverbind-centrale. Je klantenbestand varieert van makelaars tot advocaten, van bouwbedrijven tot dierenartsen. Dit houdt in dat je dagen nooit hetzelfde zijn en dat elk gesprek anders verloopt.

Let op: wij zijn enkel op zoek naar telefonistes die gemiddeld 8 uur per week kunnen werken.

Wij stellen ons voor…

Wij zijn BizziPhone en wij zijn een klein, gezellig en snelgroeiend bedrijf met oog voor de klant. Het meest leuke en ons speerpunt is dat wij werken met het concept van De Persoonlijke Telefoniste. Dit houdt in dat je niet voor al onze klanten de telefoon beantwoord, maar dat een selecte groep klanten onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Wij zijn erg persoonlijk betrokken bij onze klanten en je wordt door hen dan ook vaak gezien als een daadwerkelijke collega.

Wij zijn geen callcenter. Wij zijn BizziPhone antwoordservice! We zijn kleinschalig, persoonlijk betrokken en vormen met elkaar een hechte groep. Op dit moment zijn we met 30 teamleden, wat betekent dat je niet in een grote en logge organisatie terecht komt. Daarnaast vinden wij betrokkenheid van telefonistes erg belangrijk, jouw mening telt bij ons!

Tip: kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op onze website.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om te bellen en hebt een enthousiaste en goede telefoonstem. Je kan goed Nederlands praten en schrijven, typt met tien vingers en vindt het een uitdaging om telefoontjes zo snel mogelijk af te handelen. Daarnaast is het dagelijks aannemen van vele gesprekken voor jou de ideale job. Herken jij jezelf hierin? Dan is het werken bij BizziPhone antwoordservice de perfecte baan voor jou!

Werkervaring is voor ons geen vereiste. Mocht je geen werkervaring hebben met het werken bij een antwoordservice, onderbouw dan in je brief waarom jij vindt dat je geschikt bent voor deze functie!

Wat wij van jou vragen:

Jij…

  • kunt lang stil zitten en een kantoorbaan is echt iets voor jou!;
  • hebt een goede telefoonstem;
  • kunt blind typen;
  • kunt omgaan met stress/werkdruk en met feedback;
  • spreekt en typt Engels.

Wat wij jou bieden:

  • Een gezellige en sfeervolle werkplek;
  • Ontwikkeling door het volgen van bedrijfscursussen;
  • Werken in een teamverband maar ook individueel;
  • Een marktcomformsalaris;
  • Een jong bedrijf waarin personeel betrokken wordt in allerlei processen.

Interesse?

Ben je enthousiast en komt het bovenstaande overeen met wat jij zoekt? Vul dan het online sollicitatieformulier in!

Wij horen graag van je!

Solliciteer direct!

Vragen of meer informatie? Bel 070 820 1000

Top