X
Bizziphone telefoniste Anne

Onze klanten zijn lovend over ons!

Beoordeling BizziPhone

Beoordeling: 9,7 uit 10 (uitstekend). Op basis van 200+ reviews.

Lees reacties van onze klanten

Telefoondienst van BizziPhone

De persoonlijke telefoondienst zodat je altijd bereikbaar bent voor klanten.

 • Check! Al vanaf €1,65 per gesprek. Bekijk onze tarieven.
 • Check! Geen contract, direct opzegbaar.
 • Check! Binnen 30 minuten actief.
 • Check! Altijd bereikbaar van 08:00 tot 22:00.
 • Check! Nu ook in het weekend bereikbaar van 09:00 tot 17:00!
 • Check! Je eigen telefoniste met kennis van de onderneming.

ACTIE: twee maanden gratis proberen. Start je proefperiode nu!

Of bel ons op 070 820 1000 voor een vrijblijvende offerte.

  Ik heb ook interesse in de volgende diensten:


  Vragen of meer informatie? Wij helpen je graag!

  070 820 1000

  Starters pakket

  Interessant van 1 tot 125
  gesprekken per maand

  €7,95 / per maand
  €1,85 / per gesprek

  Plus pakket

  Interessant vanaf 125+
  gesprekken per maand

  €29,95 / per maand
  €1,65 / per gesprek

  Bij alle pakketten profiteer je van een eigen vaste telefoniste.
  Je klanten zullen denken dat een vaste medewerker de telefoon opneemt!

  “Het is alsof ik fulltime een receptionist in dienst heb.”

  Andere klanten over onze telefoondienst:

  Garant Payrolling

  Wij ervaren dagelijks het gemak dat onze telefoon op een nette en correcte manier wordt beantwoord. Klanten krijgen op deze manier een professionele indruk van Garant Payrolling. Wij krijgen vaak complimenten dat de telefoon zeer vriendelijk wordt beantwoord.

  Design Meubelen Style

  Sinds december 2013 maak ik gebruik van BizziPhone telefoondienst. Nu ik telefonisch optimaal bereikbaar ben loop ik geen klant meer mis. Naast het feit dat het mijzelf veel tijd scheelt, zijn de telefonistes professioneler dan ik. Telefonisch klanten te woord staan is een kunst en je moet je focussen op je kwaliteiten.

  FysioFits

  Het afhandelen van de telefoon is voor ons en onze patiënten een hinderlijke onderbreking van de behandeling. Sinds de telefoondienst van BizziPhone onze telefoonafhandeling en agendaplanning heeft overgenomen kunnen we ons nog beter richten op het behandelen van patiënten.

  Maak kennis met ons team

  Anne

  Anne

  Over Anne

  Bij BizziPhone is er geen gebrek aan avontuur voor Anne. Geen dag is namelijk hetzelfde en de tijd vliegt voorbij. En door de vele kansen en informele sfeer voelt ze zich helemaal thuis!

  Jory

  Jory

  Over Jory

  Jory is vooral blij met de korte lijntjes en het ‘on the job’ leren bij BizziPhone. Op deze manier blijft ze zichzelf continu ontwikkelen!

  Kim

  Kim

  Over Kim

  De leuke en open werksfeer, de ruimte voor eigen inbreng en de directe manier van communiceren, dát is wat er voor zorgt dat Kim zich iedere dag weer met enthousiasme inzet voor een optimaal klantcontact!

  Wees bereikbaar; gebruik onze telefoondienst!

  Met de telefoondienst van BizziPhone zorg je ervoor dat je optimaal bereikbaar bent. Door gebruik te maken van onze telefoondienst, creëer je ruimte om te doen wat je graag wilt doen: ondernemen.  En terwijl jij je focust op andere zaken binnen de organisatie, zorgt onze telefoon dienst ervoor dat de telefoon op een professionele wijze wordt beantwoord.

  Bij BizziPhone werken wij met persoonlijke telefonistes. Jouw persoonlijke telefoniste zal ervoor zorgen dat de telefoon namens jouw bedrijf wordt opgenomen. Zij is volledig op de hoogte van alle ins en outs binnen de organisatie en dient daardoor als een direct verlengstuk van jouw bedrijf!

  De voordelen van BizziPhone

  Door gebruik te maken van de telefoon dienst van BizziPhone, zorg je ervoor dat je geen klanten misloopt. Daarnaast bieden wij een persoonlijke telefoniste waardoor klanten een vertrouwde stem te horen krijgen. Dit zal ervoor zorgen dat klanten de telefoniste als een medewerker van jouw organisatie zullen beschouwen. Het gebruiken van onze telefoondienst biedt mogelijkheden voor jou en je onderneming: bel klanten terug op de momenten dat het jou uitkomt. Zodat jij ongestoord bezig kunt zijn met hetgeen wat je graag wilt doen. Start direct je proefperiode en probeer de telefoondienst van BizziPhone gratis 30 dagen uit!

  Goedkoop, flexibel en betrouwbaar

  Onze gunstige tarieven stellen elke ondernemer in staat om gebruik te maken van onze telefoondienst. Wij bieden mogelijkheden tot het wisselen van pakket. Verwacht je een drukke of juist een rustige maand? Stem de keuze van je pakket hierop af om op deze manier het voordeligst gebruik te kunnen maken van onze telefoon dienst.

  Meer informatie?
  Bel 070 820 1000 of bezoek de telefoonservice pagina

  Starters pakket
  V.a. 1 gesprek per maand

  €7,95
  per maand

  +

  €1,85
  per gesprek

  Plus pakket
  V.a. 125 gesprekken per maand

  €29,95
  per maand

  +

  €1,65
  per gesprek

  Top