X

Bizziphone

BizziPhone Ultimate | 30 dagen gratis proberen

Kim (Telefoniste):
“Onze klanten zijn lovend over ons! We krijgen een 9,6 op basis van meer dan 530 reviews.”

Aanvraag gratis proefperiode

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, bellen wij jou voor verdere afstemming. Zo kan je zelf bepalen wanneer de proefperiode precies in moet gaan!

  Hoe gaat de aanmelding voor BizziPhone in zijn werk?

  In 3 stappen is jouw telefoonservice team aan de slag

  Intake
  Intake van jouw bedrijf

  Binnen 30 minuten nemen we contact met je op om kennis te maken en jouw organisatie, producten/diensten en klanten beter te leren kennen.

  telefoonservice
  Jouw team samenstellen

  Op basis van jouw organisatie en verwachte drukte stellen we jouw vaste team van telefonistes samen. Je krijgt ook een vast contactpersoon toegewezen.

  Klantenservice
  Telefoon doorschakelen

  Jouw team zit klaar om jouw telefoon te beantwoorden op de momenten dat jij dat nodig hebt. Via ons dashboard kan je real time bijhouden wat we doen en wat de resultaten van de gesprekken zijn.

  Vragen of meer informatie? Wij helpen je graag.

  Bel 070 820 1000 of start een chat!

  Wist je dat…

  Je tijdens de proefperiode ook gratis gebruik kan maken van onze andere diensten?
  Laat aan de telefoniste weten dat je gebruik wilt maken van een extra dienst en wij pakken dit graag op!

  Terugbelverzoeken

  Heb je zelf geen tijd om een klant terug te bellen? Jouw telefoniste zal aan de hand van je instructies het gesprek voeren en verslag uitbrengen.

  avond- en weekend abonnement

  Met het avond- en weekend abonnement ben jij ook op doordeweekse avonden (tot 22:00 uur) en in het weekend (van 09:00 tot 17:00 uur) bereikbaar!

  Persoonlijk(er) opnemen

  Wij kunnen jouw (potentiële) klanten en relaties een meer persoonlijke service bieden door hen te begroeten met de voor- of achternaam.

  Doorverbinden

  Moet een gesprek direct worden doorverbonden naar de juiste medewerker binnen jouw bedrijf? Wij overleggen eerst met je of het uitkomt en kunnen vervolgens het gesprek doorzetten.

  Voicemail laten inspreken

  Laat de voicemail van je bedrijf inspreken door je eigen telefoniste. Als de beller een boodschap inspreekt ontvang je deze per e-mail als audiobestand.

  Gepersonaliseerd welkomstbericht

  Een welkomstbericht zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf; de beller zal namelijk de indruk hebben verbonden te zijn met een grote organisatie.

  Copyright © 2019 BizziPhone | Algemene voorwaarden

  Top