X
Bizziphone

Vraag direct een offerte aan!

Profiteer direct van de kracht van BizziPhone

Vraag direct een offerte aan!

Voordelen van BizziPhone

  • Een eigen persoonlijke telefoniste
  • Wij zijn dagelijks opzegbaar
  • Gratis 30 dagen uitproberen

Beoordeeld met een 9,6!

Op basis van meer dan 530 reviews

Liever eerst een kennismaking inplannen? Dat kan ook!

Niet alleen wij zijn enthousiast; ook onze klanten
kunnen jou overtuigen van BizziPhone!

Ervaring van een Makelaar

Lola Reinders

Eigenaar Reinders Regio Makelaars

Omdat het drukker werd, kozen we ervoor om door te schakelen naar BizziPhone. Zo kan ik me concentreren op mijn gesprek. Het voorkomt stress, omdat ik weet dat de telefoon opgenomen wordt en de klant te woord wordt gestaan. Ik vind het prettig om met BizziPhone samen te werken omdat zij snel reageren. Je krijgt direct na een telefoontje een bericht in je e-mail. Ook de uitstraling vind ik prettig: ze nemen vrolijk en opgewekt op. Dat geeft het bedrijf een jonge uitstraling!

Michelle beantwoordt de telefoon voor Lola Reinders
Ervaring van een Fysiotherapeut

Paul Nip

eigenaar van Workfits

Het is een prettig idee dat je de hele dag bereikbaar bent. En als er iets dringends is, schakelen ze door. Dan heb je de keuze om wel of niet aan te nemen. Of je kunt direct antwoord geven, wat zij dan weer doorgeven aan de klant. Je mist dus nooit een belletje en dat is belangrijk, want elk belletje kan een nieuwe klant zijn.”

Jasmijn beantwoordt de telefoon voor Paul Nip
Ervaring van een Advocaat

Dhr. Zlatan Sivro

Eigenaar Sivro Advocatuur Amsterdam

Werken met BizziPhone bleek een goede, goedkope oplossing. We schakelen de telefoon nu door als we rust willen. Ik kan daardoor beter focussen op mijn echte werk. Ik merk dat cliënten positief zijn. Het is fijn dat ze te woord zijn gestaan. Dat ze hun verhaal kunnen doen. Dat is belangrijk, want zo komen ze bij ons binnen. Onze cliënten dachten dat er daadwerkelijk een secretaresse bij ons op kantoor zat. Dat vond ik wel een mooie reactie.

Alicia beantwoordt de telefoon voor Dhr. Zlatan Sivro

Hoe gaat de aanmelding voor BizziPhone in zijn werk?

In 3 stappen is jouw telefoonservice team aan de slag

Intake
Intake van jouw bedrijf

Binnen 30 minuten nemen we contact met je op om kennis te maken en jouw organisatie, producten/diensten en klanten beter te leren kennen.

telefoonservice
Jouw team samenstellen

Op basis van jouw organisatie en verwachte drukte stellen we jouw vaste team van telefonistes samen. Je krijgt ook een vast contactpersoon toegewezen.

Klantenservice
Telefoon doorschakelen

Jouw team zit klaar om jouw telefoon te beantwoorden op de momenten dat jij dat nodig hebt. Via ons dashboard kan je real time bijhouden wat we doen en wat de resultaten van de gesprekken zijn.

Vragen of meer informatie? Wij helpen je graag.

Bel 070 820 1000 of start een chat!

Wist je dat…

Je tijdens de proefperiode ook gratis gebruik kan maken van onze andere diensten?
Laat aan de telefoniste weten dat je gebruik wilt maken van een extra dienst en wij pakken dit graag op!

Terugbelverzoeken

Heb je zelf geen tijd om een klant terug te bellen? Jouw telefoniste zal aan de hand van je instructies het gesprek voeren en verslag uitbrengen.

avond- en weekend abonnement

Met het avond- en weekend abonnement ben jij ook op doordeweekse avonden (tot 22:00 uur) en in het weekend (van 09:00 tot 17:00 uur) bereikbaar!

Persoonlijk(er) opnemen

Wij kunnen jouw (potentiële) klanten en relaties een meer persoonlijke service bieden door hen te begroeten met de voor- of achternaam.

Doorverbinden

Moet een gesprek direct worden doorverbonden naar de juiste medewerker binnen jouw bedrijf? Wij overleggen eerst met je of het uitkomt en kunnen vervolgens het gesprek doorzetten.

Voicemail laten inspreken

Laat de voicemail van je bedrijf inspreken door je eigen telefoniste. Als de beller een boodschap inspreekt ontvang je deze per e-mail als audiobestand.

Gepersonaliseerd welkomstbericht

Een welkomstbericht zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf; de beller zal namelijk de indruk hebben verbonden te zijn met een grote organisatie.

Natuurlijk kunnen onze klanten veel beter vertellen waarom het loont
jouw klantenservice bij BizziPhone onder te brengen!

Copyright © 2024 BizziPhone | Algemene voorwaarden

Top