X

Maak kennis met BizziPhone

Zie ons als een onderdeel van jouw organisatie. Als we de telefoon voor jou opnemen, zijn we op dat moment jouw werknemer. Vanuit deze rol kunnen wij bellers zo goed mogelijk helpen en jouw bedrijf het best ondersteunen.

Onze werkwijze

Sinds 2012 maakt BizziPhone het met haar telefoon- en antwoordservice voor elk bedrijf mogelijk om altijd bereikbaar te zijn. Dat is opzich niets nieuws. We onderscheiden ons echter door jouw bedrijf op een persoonlijke manier te ondersteunen en te ontzorgen. Bij zowel het contact met jou, als het contact dat we met jouw klanten hebben, voert betrokkenheid, begrip en professionaliteit de boventoon.

We kennen onze klanten

Kwaliteit en service is bij BizziPhone leidend. We leren onze klanten écht kennen. Sterker nog, jouw vaste telefoniste kent jouw bedrijf en alle collega’s. Hierdoor kunnen wij de telefoon beantwoorden alsof we al jaren een vaste werknemer zijn. Klanten worden hierdoor door ons te woord gestaan precies zoals jij dat wilt, op een professionele, kundige en persoonlijke manier.

Maak kennis met onze telefonistes en support agents

Om je zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen, willen wij het liefst alles weten van jou en de organisatie. Daarom vinden we het wel zo netjes dat je ook alles van ons weet. We stellen ons graag voor. Beluister hoe onze telefonistes ook jouw organisatie kunnen ondersteunen!

Telefoonservice

Onze telefonistes zorgen dat jij altijd bereikbaar bent door jouw telefoon op te nemen. Beluister hieronder enkele voorbeelden.

Marcella
Marcella
Marlies
Daniel

Klantenservice

Wij helpen jouw klanten zodat ze helemaal tevreden zijn. Wij handelen klachten af en zorgen dat problemen opgelost zijn.

Nikki
Nikki
Talitha
Gina

Live chat

Onze support agents vertellen je graag hoe wij website bezoekers pro-actief ondersteunen en zo voor meer conversies zorgen.

Caroline
Caroline
Joris
Yvette

Outbound bellen

Leads nabellen en sales opportunities benutten. Onze telefonistes benutten kansen, verhogen opbrengst en besparen jou veel tijd.

Vernon
Foxy
Judith
Charly

We staan 7 dagen per week klaar voor jouw klanten

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Heb je een vraag voor ons? Wij zijn allemaal te bereiken op 070 820 1000!

Ons management

De mannen en vrouwen met de visie om jouw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen met onze telefoon- en antwoordservice.

Jeroen

Jeroen LinkedIn

Algemeen directeur
jeroen@bizziphone.com

Over Jeroen

Jeroen is een rasechte optimist met een passie voor ondernemen en weet zijn team als geen ander te motiveren! Hij gelooft met volle overtuiging in de missie van BizziPhone en doet er dan ook alles aan om deze te volbrengen. Maar dan wel op een tempo wat goed voelt.

Wanneer hij niet aan het werk is kan je hem vinden op een van de vele terrasjes in het mooie Delft of trekt hij er op uit met zijn vriendin en twee kinderen.

Aicha

Aicha LinkedIn

Executive assistant
aicha@bizziphone.com

Over Aicha

Voor Aicha is haar werk haar passie. Ze doet namelijk niets liever dan mensen ontzorgen en de touwtjes uit handen nemen. Ze gooit haar organisatorische talenten dan ook graag in de strijd om er voor te zorgen dat alles binnen BizziPhone op rolletjes loopt!

Maar werken is niet haar enige passie. Dat is namelijk reizen. Ze droomt ervan om nóg meer verre reizen te maken samen met haar man. Wat ze doet in de tussentijd? Sporten, sporten en nog meer sporten!

Marcella

Marcella LinkedIn

Over Marcella

Een drukke werkvloer is precies waar ze zich als floormanager helemaal op haar plek voelt. Ze voelt zich erg nauw betrokken bij BizziPhone en zet zich daarom ook iedere dag weer in voor het hoogst haalbare resultaat: kwaliteit voor kwantiteit.

Er is geen Nederlandstalig nummer dat Marcella niet woord voor woord mee kan zingen. Ze woont samen met haar vriend, maar haar huis is zelden zonder vrienden en familie.

Veelgestelde vragen

V: Hoe zorgen jullie dat ik altijd dezelfde telefoniste heb?

A: Je krijgt een vaste telefoniste aangewezen die in principe altijd de telefoon voor jou opneemt. Mocht jouw telefoniste echt niet kunnen opnemen (bijvoorbeeld wegens pauze of afwezigheid) dan neemt één de twee vaste backup telefonistes op.

Zij zitten direct naast jouw telefoniste en weten evenveel van de organisatie als jouw telefoniste. Deze kwaliteit waarborgen wij door proactieve begeleiding en controle van de telefonistes. Op deze manier neemt beantwoordt er altijd iemand de telefoon met de juiste kennis.

V: Kan ik ook bellen of e-mailen met mijn telefoniste?

A: Jazeker! Je krijgt na je aanmelding door wie jouw telefoniste wordt. Het is altijd mogelijk om in direct contact te komen met je telefoniste. Je kunt haar alle vragen stellen die je maar wilt, evalueren en laten meedenken in klantgerichte oplossingen.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

BizziPhone informatiegids

Download onze informatiegids

Handig als naslagwerk én om te delen met collega’s

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top