Maak kennis met BizziPhone

Zie ons als een onderdeel van jouw organisatie. Als we de telefoon voor jou opnemen, zijn we op dat moment jouw werknemer. Vanuit deze rol kunnen wij bellers zo goed mogelijk helpen en jouw bedrijf het best ondersteunen.

Onze werkwijze

Sinds 2012 maakt BizziPhone het met haar telefoon- en antwoordservice voor elk bedrijf mogelijk om altijd bereikbaar te zijn. Dat is opzich niets nieuws. We onderscheiden ons echter door jouw bedrijf op een persoonlijke manier te ondersteunen en te ontzorgen. Bij zowel het contact met jou, als het contact dat we met jouw klanten hebben, voert betrokkenheid, begrip en professionaliteit de boventoon.

We kennen onze klanten

Kwaliteit en service is bij BizziPhone leidend. We leren onze klanten écht kennen. Sterker nog, jouw vaste telefoniste kent jouw bedrijf en alle collega’s. Hierdoor kunnen wij de telefoon beantwoorden alsof we al jaren een vaste werknemer zijn. Klanten worden hierdoor door ons te woord gestaan precies zoals jij dat wilt, op een professionele, kundige en persoonlijke manier.

Onze telefonistes

Om je zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen, willen wij het liefst alles weten van jou en de organisatie. Daarom vinden we het wel zo netjes dat je ook alles van ons weet. We stellen ons graag voor!

Anne

Anne

Over Anne

Bij BizziPhone is er geen gebrek aan avontuur voor Anne. Geen dag is namelijk hetzelfde en de tijd vliegt voorbij. En door de vele kansen en informele sfeer voelt ze zich helemaal thuis!

Anne  is onze wereldreiziger. Ieder jaar maakt ze een stedentrip en over een paar jaar wil ze samen met haar vriend een rondreis door Amerika maken. Ze hoopt dan ook op een dag een grote wereldreis te maken.

Jory

Jory

Over Jory

Jory is vooral blij met de korte lijntjes en het ‘on the job’ leren bij BizziPhone. Op deze manier blijft ze zichzelf continu ontwikkelen!

Ben je op zoek naar een goede serie en heb je tips nodig? Dan moet je bij Jory zijn! Wanneer ze namelijk niet afspreekt met vrienden of de sportschool bezoekt kun je haar steevast met Netflix op de bank vinden. Van kostuumdrama tot thriller, ze verslindt ze allemaal.

Kim

Kim

Over Kim

De leuke en open werksfeer, de ruimte voor eigen inbreng en de directe manier van communiceren, dát is wat er voor zorgt dat Kim zich iedere dag weer met enthousiasme inzet voor een optimaal klantcontact!

Als je haar ergens voor wakker mag maken, dan is het wel bread & butter pudding met warme custard. Ze woont samen met haar man en twee katten en is, als echte boekenwurm, bezig met een inloop-boekenkast.

Rebecca

Rebecca

Over Rebecca

Het is voor Rebecca een leuke uitdaging om de klanten het gevoel te geven dat ze een directe collega spreken en geen callcenter medewerker. Mede door het leuke team, de directe feedback en de waardering die zij van klanten ontvangt gaat ze deze uitdaging iedere dag weer met veel enthousiasme aan!

Zij is gek op haar twee honden en geniet er iedere dag opnieuw weer van om met ze bezig te zijn. In haar vrije tijd rijdt ze graag paard of doet ze leuke dingen met vrienden.

Pascalle

Pascalle

Over Pascalle

Wat werken bij BizziPhone zo leuk maakt? De positieve sfeer, het feit dat iedereen meedenkt en zich inzet voor een optimaal resultaat.

Heb je altijd een handgemaakte sjaal gewild? Dan zit je bij Pascalle goed! Pascalle is een gezellige wervelwind op de afdeling en voorziet iedereen graag van voldoende vitamine’s en advies.

Heb je een vraag voor ons? Wij zijn allemaal te bereiken op 070 820 1000!

Ons management

De mannen en vrouwen met de visie om jouw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen met onze telefoon- en antwoordservice.

Jeroen

Jeroen LinkedIn

Algemeen directeur
jeroen@bizziphone.com

Over Jeroen

Jeroen is een rasechte optimist met een passie voor ondernemen en weet zijn team als geen ander te motiveren! Hij gelooft met volle overtuiging in de missie van BizziPhone en doet er dan ook alles aan om deze te volbrengen. Maar dan wel op een tempo wat goed voelt.

Wanneer hij niet aan het werk is kan je hem vinden op een van de vele terrasjes in het mooie Delft of trekt hij er op uit met zijn vriendin en twee kinderen.

Mark

Mark LinkedIn

Accountmanager
mark@bizziphone.com

Over Mark

Mark streeft er altijd weer naar om de beste kwaliteit te leveren en de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Het contact met de diverse klanten en het leuke team zorgen er voor dat hij iedere dag weer met deze drive aan de slag gaat!

Hij is een echte levensgenieter en je mag hem dan ook altijd wakker maken voor een vakantie naar een warm land. Hij leert graag de lokale cultuur kennen en geniet van zon, zee, en lekker eten.

Aicha

Aicha LinkedIn

Executive assistant
aicha@bizziphone.com

Over Aicha

Voor Aicha is haar werk haar passie. Ze doet namelijk niets liever dan mensen ontlasten en de touwtjes uit handen nemen. Ze gooit haar organisatorische talenten dan ook graag in de strijd om er voor te zorgen dat alles binnen BizziPhone op rolletjes loopt!

Maar werken is niet haar enige passie. Dat is namelijk eten. Ze staat dan ook regelmatig in de keuken om uitgebreid te koken voor haar familie en vrienden. En omdat al dat eten er ook weer afgetraind moet worden doet ze aan fitness of loopt ze hard.

Marcella

Marcella LinkedIn

Over Marcella

Een drukke werkvloer is precies waar ze zich als floormanager helemaal op haar plek voelt. Ze voelt zich erg nauw betrokken bij BizziPhone en zet zich daarom ook iedere dag weer in voor het hoogst haalbare resultaat: kwaliteit voor kwantiteit.

Er is geen Nederlandstalig nummer dat Marcella niet woord voor woord mee kan zingen. Ze woont samen met haar vriend, maar haar huis is zelden zonder vrienden en familie.

Veelgestelde vragen

V: Hoe zorgen jullie dat ik altijd dezelfde telefoniste heb?

A: Je krijgt een vaste telefoniste aangewezen die in principe altijd de telefoon voor jou opneemt. Mocht jouw telefoniste echt niet kunnen opnemen (bijvoorbeeld wegens pauze of afwezigheid) dan neemt één de drie vaste backup telefonistes op.

Zij zitten direct naast jouw telefoniste en weten evenveel van de organisatie als jouw telefoniste. Deze kwaliteit waarborgen wij door proactieve begeleiding en controle van de telefonistes. Op deze manier neemt beantwoordt er altijd iemand de telefoon met de juiste kennis.

V: Kan ik ook bellen of e-mailen met mijn telefoniste?

A: Jazeker! Je krijgt na je aanmelding door wie jouw telefoniste wordt. Het is altijd mogelijk om in direct contact te komen met je telefoniste. Je kunt haar alle vragen stellen die je maar wilt, evalueren en laten meedenken in klantgerichte oplossingen.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

BizziPhone informatiegids

Download onze informatiegids

Handig als naslagwerk én om te delen met collega’s

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top