Wat is een antwoord- en telefoonservice?

Een antwoordservice is een bedrijf dat namens jouw bedrijf de telefoon beantwoordt. Dit betekent dus dat een antwoordservice (ook wel telefoonservice genoemd) jouw klanten te woord staat. Uiteraard moet dit op de goede manier gebeuren. Uit onderzoek blijkt dat er nog steeds veel klanten zijn die de telefoon pakken om direct in contact te komen met een bedrijf. Wordt de telefoon niet opgenomen of is de eerste indruk aan de telefoon slecht? Dan bestaat de kans dat jouw potentiële klant bij de concurrent eindigt!telefonistes met headset
Lees verder...

5 redenen om je klantenservice uit te besteden

Een goede klantenservice is onmisbaar voor ieder bedrijf. En hoewel veel bedrijven zich hier wel van bewust zijn, ontbreekt het ze vaak aan tijd en middelen. Daarnaast is vast personeel erg duur. Het komt daarom regelmatig voor dat klanten een antwoordapparaat krijgen, de telefoon te lang over gaat, er kinderen opnemen of er zelfs helemaal niet wordt opgenomen. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door jouw klantenservice uit te besteden! In deze blog vertellen wij je graag de 5 belangrijkste voordelen die het uitbesteden van jouw klantenservice jouw bedrijf kunnen bieden.
Lees verder...

Wat het belang is van een meertalige antwoordservice?

Daar vertellen wij je graag meer over! Want niet alleen richten veel bedrijven zich tegenwoordig op een breder en internationaal publiek, ook worden goederen binnen de EU niet meer onderworpen aan controles, dankzij het Verdrag van Maastricht (1992) En dat heeft er voor gezorgd dat de handel flink is toegenomen! Maar ook het Internet is in de afgelopen 15 jaar zodanig hard gegroeid dat webshops tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit onze maatschappij. En ook dat heeft bijgedragen aan de toenemende handel en internationale bestellingen. Het gevolg is echter dat bedrijven steeds meer te maken krijgen met internationale klanten. Dan is het fijn als jij de klanten te woord kan staan in een taal die zij begrijpen. En dat is waar de meertalige antwoordservice in beeld komt!
Lees verder...
  • Categorieën

  • Top