X
Amber Prinsen

Telefonische ondersteuning als je zelf even geen tijd hebt

6 november 2018

Er zijn van die momenten dan lijkt alles tegelijk te gebeuren: de telefoniste meldt zich ziek, de rest van het kantoor is bezig een belangrijke offerte af te ronden voor de deadline en het lijkt wel of de telefoon vaker rinkelt dan normaal. Piekmomenten. Op die momenten kun je met externe telefonische ondersteuning eenvoudig je telefoon doorschakelen, want je wilt je klanten natuurlijk niet laten wachten!

Voor als er even niemand bereikbaar is

De consument van tegenwoordig is ongeduldig. Hij verwacht binnen een paar minuten te worden geholpen. Als jouw bedrijf niet opneemt, dan gaat hij verder zoeken. Voor je het weet, ben je een interessante prospect kwijt.

Natuurlijk kun je niet altijd direct de telefoon opnemen. Er zijn momenten dat de telefoniste afwezig is, jullie met zijn allen in vergadering gaan of dat je (als zzp’er) onderweg bent. Op die momenten kun je kiezen voor tijdelijke telefonische ondersteuning. Je schakelt door wanneer je even geen telefoontjes aan kunt nemen en als je weer beschikbaar bent, schakel je terug.

Ook om piekmomenten op te vangen

Zelfs als je een vaste telefoniste in dienst hebt, kan het gebeuren dat er veel telefoontjes tegelijk binnenkomen. Om te voorkomen dat de telefoon te lang overgaat of mensen te lang in de wacht staan, kun je ervoor kiezen om automatisch door te schakelen. Bijvoorbeeld na drie keer overgaan.

Telefonische ondersteuning met pay-per-use

Het voordeel van tijdelijke telefonische ondersteuning is dat je alleen betaalt voor de gesprekken die je doorschakelt. Je klanten krijgen altijd een professionele telefoniste aan de lijn, die bekend is met jouw bedrijf. Ze zullen het verschil met een vaste telefoniste niet merken. Je externe telefoniste noteert netjes alle inkomende telefoontjes in jouw eigen dashboard of in jullie CRM systeem. Zo mis je nooit een belangrijk gesprek.

Altijd een professionele indruk

Of je een groot bedrijf bent, MKB of zzp’er, het maakt geen professionele indruk als je telefonisch niet bereikbaar bent. Met telefonische ondersteuning op de momenten dat dit nodig is, kun je eenvoudig je klanten altijd goede service bieden en direct te woord staan.

Wil je meer weten over onze telefoonservice? Kijk dan eens op onze website voor de mogelijkheden!

Bekijk onze mogelijkheden
Vragen over dit artikel?
Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Mark Lambooij van BizziPhone. Hij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Download onze telefoonservice informatiegids en lees alles over hoe wij jouw bereikbaarheid kunnen verbeteren.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Top