X

Klantenservice

 • Wat is het voordeel van werken met mijn agenda/CRM systeem?

  Doordat wij werken in jouw systeem, hoef jij hier niet meer aan te denken en kun jij je focussen op andere zaken! Dit terwijl wij de afspraken voor nieuwe business direct voor je binnenhalen. Naast dat jij je kunt focussen, staat het ook erg professioneel als jouw telefoniste dit direct voor je kan afhandelen.

 • Kunnen jullie ook gespreksverslagen maken in mijn CRM systeem?

  Dit is zeker mogelijk! Naast dat we een verslag maken in jouw eigen CRM systeem, sturen wij ook altijd van elke gesprek een notitie naar je door. Dit doen we altijd per e-mail, maar dit kan ook per SMS en/of WhatsApp.

 • Wat zijn de kosten van het werken met mijn agenda?

  Voor €19,95 per maand kunnen wij voor jou de telefoon opnemen én in jouw agenda werken. Wanneer een telefoniste tijdens een gesprek in jouw agenda heeft gewerkt, wordt er een toeslag vanaf €1,35 berekend boven op de gespreksprijs van €1,95. Deze toeslag wordt bepaald tijdens ons kennismakingsgesprek en is afhankelijk van het werk wat wij in de agenda gaan doen.

 • Hoe krijgen jullie toegang tot mijn agenda?

  Dit ligt aan de soort agenda die je gebruikt. Gebruik je bijvoorbeeld een Google/Gmail agenda? Dan kun je de agenda met ons delen. Wij kunnen deze dan inzien en daarnaast ook afspraken maken/bewerken. Maak je gebruik van een andere agenda? Dan is het vaak handig om een account voor ons aan te maken. Zo kunnen wij alles voor jou plannen!

 • Met welke agenda’s werken jullie?

  Wij werken met verschillende agenda’s, denk bijvoorbeeld aan: Gmail/Google agenda, Outlook, SARA Salonsoft, Salonized, etc. Staat jouw agenda hier niet tussen? Geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice, in de meeste gevallen kunnen wij je namelijk vaak alsnog verder helpen.

Live chat beheer

 • Kan ik de chat aanpassen zodat het past bij mijn website?

  De chat kunnen we volledig afstemmen op jouw huisstijl. Op deze manier wordt het echt onderdeel van jouw website. Onze klantenservice zal in afstemming met jou de chatwidget aanpassen op jouw huisstijl.

 • Wat als een bezoeker geen gegevens achterlaat?

  Wanneer de bezoeker een vraag stelt en vervolgens direct de chat weer verlaat zonder verder nog iets te zeggen, brengen we hiervoor geen kosten in rekening. We brengen enkel kosten in rekening als er een conversatie heeft plaatsgevonden.

 • Wat zijn de kosten?

  De kosten voor een live chat beginnen bij €25 per maand. Daarnaast komen kosten bij per afgeronde chat. Deze kosten beginnen bij €2,99 per chat. Kijk voor alle tarieven op onze tarieven pagina

 • Hoe kunnen jullie mijn bezoekers verder helpen?

  Samen met onze klantenservice stel je een FAQ op, zodat alle veelgestelde vragen met de juiste antwoorden voor de chat agents duidelijk zijn. Wanneer een bezoeker een chat start en een vraag stelt, kan de agent het antwoord op die vraag opzoeken. Op die manier helpen we de bezoeker verder in zijn of haar zoektocht.

  Daarnaast sturen we ook aan op het uitvragen van de contactgegevens. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk relevante leads uit de chat krijgen. De agents zijn hierop getraind en weten precies op welk moment zij op de contactgegevens kunnen vragen. Je ontvangt deze gegevens én een kopie van het gehele chat gesprek direct per mail.

 • Hoe krijg ik de live chat widget op mijn website?

  Je krijgt van ons een stukje code toegestuurd die je heel makkelijk en snel op jouw website kunt plaatsen. We sturen ook de instructies voor het plaatsen van de code mee.

 • Wat zijn de voordelen van een live chat op mijn website?

  Door een live chat op je website te plaatsen, zorg je ervoor dat jouw websitebezoekers een extra mogelijkheid hebben om contact op te nemen. Deze mogelijkheid is een stuk laagdrempeliger dan het invullen van een contactformulier of te bellen.

  Veel websitebezoekers die vragen hebben, verlaten de website zonder hun vraag te stellen. Wanneer er een live chat aanwezig is op de website, is de kans veel groter dat zij wel hun vraag stellen (gezien de laagdrempeligheid). Verschillende onderzoeken laten zien dat websites met een live chat gemiddeld 35% tot 65% meer conversie hebben en minder snel potentiële klanten verliezen.

Telefoonservice

 • Hoe werkt het doorschakelen van mijn telefoon naar jullie?

  Wanneer je een proefperiode start bij ons ontvang je een eigen doorschakelnummer. Via jouw provider kun je heel gemakkelijk instellen dat de telefoon bij ons uitkomt. Onze klantenservice helpt je hier graag bij!

 • Wie neemt er voor mij de telefoon op?

  Je krijgt een persoonlijke telefoniste toegewezen. Jouw persoonlijke telefoniste leert jouw bedrijf, producten, werknemers en wensen door en door kennen. Zo kan zij binnen no-time al jouw klanten helpen en continu een geweldige experience bieden namens jouw bedrijf. De terugkerende bellers gaan de telefoniste herkennen en zullen het idee hebben dat zij bij jullie in dienst is!

  Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw persoonlijke telefoniste al aan de telefoon zit of dat zij met pauze is. Op dat soort momenten worden jouw bellers opgevangen door een vast support team. Dit team bestaat uit maximaal vier andere telefonistes. Zo zorgen we ervoor dat de bellers maar maximaal vijf verschillende telefonistes aan de telefoon kunnen krijgen! Op die manier zorgen we er ook voor dat de kwaliteit van de gesprekken hoog blijven.

 • Hoe kunnen jullie mijn bellers verder helpen?

  Met onze telefoonservice ben je gegarandeerd optimaal bereikbaar. Jouw bellers krijgen dus altijd iemand te spreken, wat ervoor zorgt dat zij altijd hun vraag kunnen stellen. Jouw persoonlijke telefoniste kan vervolgens een terugbelverzoek voor jou aanmaken, de beller doorverbinden of een afspraak inplannen in jouw agenda. Daarnaast kan zij ook standaardvragen beantwoorden, zodat de beller direct geholpen is.

 • Werken jullie met een belscript?

  Samen met onze klantenservice kun je de instructies voor jouw persoonlijke telefoniste opstellen. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven hoe er moet worden opgenomen, in welke situaties er doorverbonden mag worden en wat zij wel en niet mag doorgeven aan de bellers. Je wordt altijd door één van onze klantenservice medewerkers gebeld om gezamenlijk deze instructies op te stellen. Samen met jou zorgen we ervoor dat de instructies duidelijk zijn voor de telefoniste én dat jouw bellers de beste service krijgen!

 • Hoe houd ik controle over alle contactmomenten die jullie afhandelen?

  Na elk contactmoment sturen wij direct een e-mail met daarin de gegevens van de beller en de reden van bellen. Je ziet in deze belnotitie ook de nodige actie staan, bijvoorbeeld of er teruggebeld dient te worden. Naast het ontvangen van de belnotities per e-mail, kun je deze ook per WhatsApp en/of per SMS ontvangen. Hierdoor kun je nog sneller reageren op de binnengekomen belnotities en kun je direct actie ondernemen. Je hebt ook de optie om alle belnotities terug te vinden in jouw persoonlijke dashboard.

 • Kan ik mijn berichten ook op een andere manier dan mail ontvangen?

  Zeker! Het is mogelijk om je belnotities via WhatsApp en per SMS te ontvangen. Ook zijn je belnotities altijd inzichtelijk via jouw persoonlijke dashboard.

 • Wat gebeurt er als ik niet opneem wanneer jullie proberen door te verbinden?

  Als we je niet te pakken krijgen wanneer we een klant willen doorverbinden, staan wij de klant te woord en zorgen we dat we een duidelijk belnotitie voor je maken. Zo ben je op de hoogte dat we gebeld hebben en wie we aan de lijn hadden en kun je zelf op het gewenste moment terugbellen.

 • Hoe kunnen jullie alle medewerkers binnen het bedrijf bereiken?

  Wanneer we starten met een proefperiode vragen wij altijd om een medewerkerslijst. Deze implementeren wij in ons systeem zodat voor ons altijd zichtbaar is naar wie er gevraagd kan worden en wat de contactgegevens van die collega zijn!

 • Hoe werkt de proefperiode?

  Ben je van plan om onze telefoonservice in te gaan zetten? Super! Je mag onze telefoonservice 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend uitproberen! Daarnaast mag je alle aanvullende diensten ook 30 dagen gratis uitproberen. Denk hierbij aan een persoonlijke voicemail, bereikbaarheid in de avonden en weekenden én het ontvangen van de belnotities in WhatsApp. Zo kun je 30 dagen lang ervaren hoe fijn het is dat wij de telefoon voor jou beantwoorden én heb je een goed inzicht in de toegevoegde waarde van onze diensten.

 • Kan ik ook een telefoonnummer bij jullie afnemen?

  Het is ook mogelijk om een eigen telefoonnummer via ons af te nemen. Dit telefoonnummer kun je direct naar je bellers communiceren, op de website plaatsen en doorgeven aan relaties.

 • Wat zijn jullie openingstijden?

  Wanneer je het basis- of professional pakket bij ons afneemt, ben je bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

  Je kunt ervoor kiezen om ook in de avonden en in het weekend bereikbaar te zijn. Je bent dan op doordeweekse dagen tot 22.00 uur bereikbaar en in het weekend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Je betaalt €9,95 extra om gebruik te kunnen maken van deze ruimere openingstijden. Twijfel je? Je mag dit tijdens de proefperiode gratis uitproberen!

  Daarnaast hebben we ook de optie voor een 24/7 bereikbaarheid. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden!

 • Wat gebeurt er buiten jullie openingstijden?

  Wij adviseren om altijd een professionele voicemail door ons te laten inspreken. Zo is er altijd een bericht voor de beller wanneer deze buiten de openingstijden belt. Wanneer de beller een bericht inspreekt ontvang jij hier direct het audiobestand van. Meer over de voicemail vind je hier.

 • Wat kost het om te starten met de telefoonservice?

  Wij hebben twee verschillende pakketten, namelijk het basispakket en het professional pakket. Het basispakket is interessant als er minder dan 100 gesprekken per maand binnenkomen. Voor dit pakket betaal je maandelijks €9,95 per maand en betaal je €1,95 per afgerond gesprek, inclusief de belnotitie per mail.

  Voor het professional pakket betaal je €29,95 per maand en €1,75 per afgerond gesprek, inclusief de belnotitie per mail. Dit pakket is interessant wanneer er meer dan 100 gesprekken per maand binnenkomen.

  Je kunt jouw abonnement uitbreiden met onze aanvullende diensten, zoals een persoonlijke voicemail, een professioneel welkomstbericht, de ruimere openingstijden en het krijgen van de belnotities via WhatsApp. Kijk voor alle tarieven op onze tarieven pagina.

 • Ik wil klant worden bij jullie, wat moet ik dan doen?

  Wat leuk dat je klant wil worden bij ons! Je kunt via de website een aanvraag doen om je 30 dagen gratis proefperiode te starten. Uiteraard mag je ons ook bellen of een chatgesprek starten. Wanneer je een aanvraag hebt gedaan, word je binnen 30 minuten gebeld door één van onze klantenservice medewerkers. Samen bespreken we alle mogelijkheden op basis van jouw wensen en stellen we de instructies op. Vanaf dat moment zit jouw persoonlijke telefoniste klaar om voor jou de telefoon te beantwoorden!

 • Wat kan ik allemaal met mijn persoonlijke dashboard?

  Via jouw persoonlijke dashboard kun je bijvoorbeeld alle belnotities inzien, exports downloaden, afwezigheid van jou of je collega’s toevoegen en instructies aanpassen.

post about img

Kom je er niet uit?

Neem dan zeker even contact met ons op!

Vragen of meer informatie? Wij helpen je graag.

Bel 070 820 1000 of start een chat!

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Download onze informatiegids

Handig als naslagwerk én om te delen met collega’s

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top