X

Telefonische bereikbaarheid zorgt voor meer klanten!

 • 2 minuten
 • Jeroen Lambooij

Potentiële klanten zijn overal. Maar hoe zorg je ervoor dat je meer klanten krijgt én behoudt? Er zijn verschillende factoren die er toe doen voor mensen, wanneer zij hun keuze maken om een product of dienst bij jouw bedrijf te kopen.

Uit onderzoek van Harvard Business Review blijkt dat er zeven factoren zijn die het klantgemak verbeteren, waardoor het aantal klanten wordt verhoogd. Als eerste op de lijst wordt telefonische bereikbaarheid genoemd!

Goede bereikbaarheid zorgt voor meer klanten

De juiste bereikbaarheid voor jouw klanten. Het klinkt logisch en vanzelfsprekend. Maar is dat het wel? Het juiste antwoord hierop blijkt ‘nee’ te zijn.

“24 procent van de klanten sluit het klantcontact af met een onprettig gevoel”

Goede bereikbaarheid is meer dan bereikbaar zijn. Een goede bereikbaarheid bestaat uit onder andere: gepast klantcontact, ruime openingstijden, één of twee contactpersonen, een chat- of terugbelfunctie op de website.

Bij BizziPhone ben je aan het juiste adres

Ik zal je uitleggen welke rol BizziPhone speelt in het optimaliseren van jouw telefonische bereikbaarheid en waarom jij hier meer (loyale) klanten mee gaat winnen:

 1. Gepast klantcontact
  Klantcontact is de eerste indruk die wordt achtergelaten van jouw bedrijf. De eerste indruk is voor vele potentiële klanten erg belangrijk. Even snel en tussendoor de telefoon beantwoorden, zorgt voor veel klanten bij een onprettig gevoel. Het juist beantwoorden van de telefoon is een kunst. Waarom niet focussen op jouw eigen kwaliteiten, en telefonie uitbesteden aan getrainden? Bij BizziPhone zijn wij opgeleid voor het beantwoorden van de telefoon! Wij spreken vanuit de naam van jouw bedrijf en zijn op de hoogte van alle inns en outs.
 2. Ruime openingstijden
  Bij BizziPhone zijn wij op doordeweekse dagen geopend van 8 uur ‘s ochtends tot 22 uur ‘s avonds. Dit betekent veertien uur bereikbaarheid per dag voor jouw bedrijf. Ook in de weekenden zijn wij geopend, zowel op zaterdag en zondag van 8.00 uur tot 17.00 uur.
 3. Eén of twee vaste contactpersonen (een persoonlijke telefoniste)
  Bij BizziPhone werken wij met een concept van ‘de persoonlijke telefoniste’. Als klant krijg je een vaste telefoniste, die namens jouw bedrijf de telefoon aanneemt. Dit betekent dat jouw klanten een vast aanspreekpunt hebben.
 4. Een chat- of terugbelfunctie op de website
  Welkom bij BizziChat! Behalve een telefonische bereikbaarheid, geeft BizziPhone je ook de mogelijkheid een chatfunctie op jouw website te activeren. Heb je interesse? Vraag ernaar bij onze accountmanager of bekijk meer informatie op onze website (Diensten – BizziPhone chat).

De Persoonlijke Telefoniste

“Van de 75 duizend klanten, geeft 56% aan het storend te vinden een verhaal meermaals te moeten uitleggen.”

(bron: MarketRespons)

Zoals ik eerder al beschreef, werken wij met een vast aanspreekpunt voor jouw klanten. Wij sturen per e-mail een terugbelnotitie, waarin de headlines van het gesprek worden vermeld. Wel zo fijn voor de klant dat hij niet nogmaals het verhaal hoeft te vertellen wanneer jij hem terugbelt.

Loyale klanten

Terugkerende klanten is wat alle bedrijven graag willen. Maak je klanten loyaal aan jouw bedrijf door een goede telefonische bereikbaarheid aan te bieden. Daarom… tot ziens bij BizziPhone!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel? Ontdek de voordelen van een telefoonservice en probeer nu gratis de proefperiode uit!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top