X

Team Hallo makelaar

HalloMakelaar.nl

“BizziPhone antwoordservice helpt ons om nooit een gesprek te missen. Als onze makelaars in gesprek zijn en de receptioniste ook, rekenen we op de back-up van BizziPhone. In de stijl en naam van ons bedrijf staan zij klanten te woord en leggen ze het gesprek voor ons vast in een paar regels. Per e-mail ontvangen we elk verslag. Goede kwaliteit van dienstverlening tegen een scherpe prijs.”


Paul Nip

FysioFits

“Als fysiotherapeuten willen we ons bezig houden met ons vak; patiënten behandelen en van hun klachten afhelpen! Het afhandelen van de telefoon is voor ons en onze patiënten een hinderlijke onderbreking van de behandeling. Sinds BizziPhone antwoordservice onze telefoonafhandeling en agendaplanning heeft overgenomen kunnen we ons nog beter richten op het behandelen van patiënten. Dit heeft geleidt tot tevredenere patiënten en collega’s.”


Dennis Nijs

SchuldenPlan.nl

“De samenwerking tussen BizziPhone & SchuldenPlan is subliem. Cliënten en bedrijven merken geen verschil bij het opnemen van de telefoon en het doorzetten naar de juiste personen binnen de onderneming. Het is een dependance van mijn bedrijf.”


William van Aspert

Designmeubelenstyle.nl

“Sinds december 2013 maak ik gebruik van BizziPhone antwoordservice. Veel klanten hebben liever persoonlijk contact en baseren hierop vaak ook hun aankopen. Nu ik telefonisch optimaal bereikbaar ben loop ik geen klant meer mis. Naast het feit dat het mijzelf veel tijd scheelt, zijn de telefonistes professioneler dan ik. Telefonisch klanten te woord staan is een kunst en moet je je focussen op je kwaliteiten.”


Marcel Kreté

Garant Payrolling

“Wij ervaren dagelijks het gemak dat onze telefoon op een nette en correcte manier wordt beantwoord. Klanten krijgen op deze manier een professionele indruk van Garant Payrolling. Wij krijgen vaak complimenten dat de telefoon zeer vriendelijk wordt beantwoord.”


Cédric Schretlen

Ceweb

“Bereikbaarheid vinden (potentiële) klanten zeer belangrijk, maar als eenmanszaak is het lastig om de telefoon altijd te kunnen opnemen. Met de samenwerking van BizziPhone heb ik dit kunnen verwezenlijken. Klanten krijgen altijd iemand persoonlijk te spreken die de boodschap noteert zodat wij de klant op een later moment kunnen terugbellen. Ook buiten kantoortijden krijgen klanten een professioneel ingesproken voicemail te horen met de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Maar ook tijdens de vakantie kan ik niet meer zonder hun!”

BizziPhone ondersteunt al meer dan 3.000 organisaties naar volledige tevredenheid

Referentie logos

Met onze telefoonservice ben jij altijd bereikbaar

Gun jouw bellers de beste service!

Download onze telefoonservice informatiegids

Handig als naslagwerk én om te delen met collega’s

telefoonservice

Download onze telefoonservice informatiegids

Handig als naslagwerk én om te delen met collega’s

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top