Referenties

Wij zijn trots op de tevredenheid van onze klanten, en dat delen wij graag met je! Wij krijgen met regelmaat positieve reacties over onze telefoonservice. Hieronder vind je een kleine selectie van een aantal klanten die reeds enkele jaren tevreden klant zijn bij BizziPhone antwoordservice. Wil je meer referenties lezen? Neem dan een kijkje op de onafhankelijke website van The Feedback Company.

Hallo Makelaar

Team Hallo makelaar HalloMakelaar.nl

“BizziPhone antwoordservice helpt ons om nooit een gesprek te missen. Als onze makelaars in gesprek zijn en de receptioniste ook, rekenen we op de back-up van BizziPhone. In de stijl en naam van ons bedrijf staan zij klanten te woord en leggen ze het gesprek voor ons vast in een paar regels. Per e-mail ontvangen we elk verslag. Goede kwaliteit van dienstverlening tegen een scherpe prijs.”

“Sinds december 2013 maak ik gebruik van BizziPhone antwoordservice. Veel klanten hebben liever persoonlijk contact en baseren hierop vaak ook hun aankopen. Nu ik telefonisch optimaal bereikbaar ben loop ik geen klant meer mis. Naast het feit dat het mijzelf veel tijd scheelt, zijn de telefonistes professioneler dan ik. Telefonisch klanten te woord staan is een kunst en moet je je focussen op je kwaliteiten.”

Design Meubelen Style

William van Aspert Designmeubelenstyle.nl

Start jouw gratis 30 dagen proefperiode direct:

Voordelen van BizziPhoneGeen contract, direct opzegbaar.

Voordelen van BizziPhoneJe eigen telefoniste met kennis van de onderneming.

Voordelen van BizziPhoneGegarandeerd bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur.

Voordelen van BizziPhoneNu ook in het weekend bereikbaar van 09:00 tot 17:00!

Voordelen van BizziPhoneBinnen 30 minuten actief.

Bij BizziPhone krijg je een vaste telefoniste toegewezen.
Dat is wel zo prettig voor jou en je klanten. Ervaar het nu zelf!

FysioFits

Paul Nip FysioFits

“Als fysiotherapeuten willen we ons bezig houden met ons vak; patiënten behandelen en van hun klachten afhelpen! Het afhandelen van de telefoon is voor ons en onze patiënten een hinderlijke onderbreking van de behandeling. Sinds BizziPhone antwoordservice onze telefoonafhandeling en agendaplanning heeft overgenomen kunnen we ons nog beter richten op het behandelen van patiënten. Dit heeft geleidt tot tevredenere patiënten en collega’s.”

“Wij ervaren dagelijks het gemak dat onze telefoon op een nette en correcte manier wordt beantwoord. Klanten krijgen op deze manier een professionele indruk van Garant Payrolling. Wij krijgen vaak complimenten dat de telefoon zeer vriendelijk wordt beantwoord.”

Garant Payrolling

Marcel Kreté Garant Payrolling

DGA SchuldenPlan

Dennis Nijs SchuldenPlan.nl

“De samenwerking tussen BizziPhone & SchuldenPlan is subliem. Cliënten en bedrijven merken geen verschil bij het opnemen van de telefoon en het doorzetten naar de juiste personen binnen de onderneming. Het is een dependance van mijn bedrijf.”

“Bereikbaarheid vinden (potentiële) klanten zeer belangrijk, maar als eenmanszaak is het lastig om de telefoon altijd te kunnen opnemen. Met de samenwerking van BizziPhone heb ik dit kunnen verwezenlijken. Klanten krijgen altijd iemand persoonlijk te spreken die de boodschap noteert zodat wij de klant op een later moment kunnen terugbellen. Ook buiten kantoortijden krijgen klanten een professioneel ingesproken voicemail te horen met de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Maar ook tijdens de vakantie kan ik niet meer zonder hun!”

Ceweb

Cédric Schretlen Ceweb

Profiteer ook van onze (telefoon)service

Met de persoonlijke telefoonservice van BizziPhone kan ook jij altijd bereikbaar zijn. Start vandaag nog de proefperiode en profiteer 30 dagen gratis van onze telefoonservice. Je ervaart geheel vrijblijvend waarom BizziPhone de juiste keuze is voor jouw onderneming!

Top