X

Profiteer van de live chat service van BizziPhone

Converteer meer bezoekers met onze chat support services

Wist je dat 63% van de bezoekers terugkeert naar een website die live chat service biedt? Daarnaast laat onderzoek zien dat websites zonder een live chat gemiddeld 35% tot 65% minder conversies hebben!

Live chat is namelijk dé manier om een (twijfelende) potentiële klant om te buigen naar een kwalitatieve lead. Wij kunnen dit voor jou uit handen nemen!

ERVAAR HET NU 30 DAGEN GRATIS
30 dagen gratis en vrijblijvend proberen

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom jij een live chat voor je website moet hebben

Live chat uitbesteden wordt beloond!

Wij nemen onzekerheden weg bij bezoekers. Vraagtekens over producten of jouw bedrijf worden door ons weggenomen. Zo wordt onzekerheid omgezet in vertrouwen en worden jouw bezoekers eerder betaalde en loyale klanten. Op basis van vragen die bezoekers stellen, kom je snel meer te weten over jouw klanten. Wat houdt ze bezig en waar willen ze antwoord op? Gebruik deze inzichten om jouw producten, diensten en website beter af te stemmen!

Verhoog je conversie ratio

Live chat verhoogt de conversie ratio van websites gemiddeld met 35% tot 65% doordat bezoekers direct geholpen worden op het moment dat ze een vraag hebben.

meer leads
Meer kwalitatieve leads

Live chat verlaagt de drempel voor bezoekers om contact met jouw bedrijf aanzienlijk. Je komt dus vaker, en realtime, in contact met jouw bezoekers.

verhoog loyaliteit
Vergroot loyaliteit bezoekers

Meer dan 60% van de bezoekers die contact heeft via live chat, komt later nogmaals terug vanwege de fijne interactie met het bedrijf.

60% van de online shoppers vindt live chat de fijnste manier van contact hebben met een bedrijf.

(Bron: Econsultancy.com)

Wat kost het om je live chat uit te besteden?

Bij BizziPhone werken we met vaste live chat tarieven, zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van jouw bedrijf. Voor alle live chat tarieven geldt dat we alle vragen beantwoorden. Dus niet alleen de makkelijke. Daarbij ontvang je van elke live chat een verslag per e-mail en tellen we alleen afgeronde chats. Dus alleen als we antwoord op een inhoudelijke vraag hebben gegeven rekenen we een chat binnen jouw pakket

Bekijk hieronder onze live chat tarieven

Uiteraard kunnen we deze live chat tarieven ook volledig afstemmen op de wensen van je bedrijf. Twijfel je? Probeer onze live chat service dan 30 dagen gratis en vrijblijvend uit!

€15p/m

STARTER

Perfect voor bedrijven en webshops die minder dan 50 chats per maand verwachten.

 • €3,99 per afgeronde chat
 • Gratis e-mail direct
  Wanneer wij een chat voor jou hebben afgehandeld, ontvang je een e-mail met daarin het gespreksverslag.
 • Geen contract: dagelijks opzegbaar

Meest gekozen

€65p/m

PROFESSIONAL

Ideaal voor websites en webshops die meer dan 50 chats per maand verwachten.

 • €2,99 per afgeronde chat
 • Gratis e-mail direct
  Wanneer wij een chat voor jou hebben afgehandeld, ontvang je een e-mail met daarin het gespreksverslag.
 • Geen contract: dagelijks opzegbaar

Prijs op maat

ENTERPRISE

Op maat gemaakt voor grotere bedrijven of organisaties met specifieke wensen. We kijken graag samen wat het beste bij je past.

 • Tarieven in overleg
 • Gratis e-mail direct
 • API koppeling mogelijk

30 dagen gratis en vrijblijvend proberen.

Na inschrijving is jouw BizziChat binnen 30 minuten actief.

BizziChat helpt jou aan blije bezoekers!

Bezoekers verdwaald? Wij leiden de weg!

Wij zorgen dat jouw bezoekers vinden wat ze zoeken. Bezoekers zijn altijd op zoek naar specifieke informatie om hun vraag te beantwoorden of een bepaalde taak af te ronden. Via live chat helpen wij ze proactief hun doelen te behalen.

Betrouwbaarheid verkoopt

Wij nemen onzekerheden weg bij bezoekers. Vraagtekens over producten of jouw bedrijf worden door ons weggenomen. Zo wordt onzekerheid omgezet in vertrouwen en worden jouw bezoekers eerder betaalde en loyale klanten.

Leer wat klanten belangrijk vinden

Op basis van vragen die bezoekers stellen, kom je snel meer te weten over jouw klanten. Wat houdt ze bezig en waar willen ze antwoord op? Gebruik deze inzichten om jouw producten, diensten en website beter af te stemmen!

Wat BizziPhone uniek maakt op het gebied van live chat uitbesteden

Alsof je je live chat gewoon zelf doet!

We zijn erg goed in customer service.

We houden van het helpen van mensen. Dat zien we terug in onze klantbeoordelingen. Onze klanten geven ons een 9,7. Dit kunnen we ook voor jouw bedrijf en klanten doen!

jeroen
arrow left
pascalle
arrow right

We leren jouw bedrijf kennen

We leren jouw bedrijf, producten en diensten zo goed mogelijk kennen. Daarnaast kan je via jouw account opgeven hoe wij moeten reageren op veel door klanten gestelde vragen.

We gebruiken een proactieve klantbenadering

We bieden jouw bezoekers actief hulp op de momenten die er toe doen. Onze marketeers bepalen waar het slim is om bezoekers proactief te benaderen en schrijven daarvoor activerende scripts zodat bezoeker het contact aangaan.

aicha
arrow left
marcella
arrow right

Altijd reactie binnen 30 seconden

Het maakt ons niet uit hoeveel bezoekers je hebt. We beantwoorden alle vragen binnen 30 seconden. Ook als iedereen tegelijk een vraag stelt!

crm logos

We gebruiken jouw CRM, ERP of agenda software

Alle leads en klantinformatie op één plek.
Dat is wel zo overzichtelijk!

Voor slechts €1,00 per handeling extra slaan we direct alle chatverslagen, leads en afspraken op in jouw CRM, ERP of agenda software. Zo nemen we je nog meer werk uit handen!

We zijn bekend met bijna alle software pakketten. Kennen we jouw software niet? Dan leren we het speciaal voor jou!

Antwoorden op veelgestelde vragen

V: Op welke tijden beheren jullie de live chat?

A: Op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden is de live chat wel actief op jouw website, alleen wordt deze omgezet naar een e-mailformulier. Zo kunnen bezoekers ook buiten de aangegeven tijden hun vraag stellen.

V: Wat gebeurt er met de chat als jullie gesloten zijn?

A: Buiten openingstijden wordt de live chat omgezet naar een e-mailformulier. Bezoekers kunnen dus gewoon nog hun vraag stellen. Zodra we weer open zijn, pakken wij de openstaande vragen direct op!

V: Hoe installeer ik BizziChat op mijn website?

A: We sturen je één regeltje code die je in de broncode van elke pagina van je website moet plaatsen. Dit is vergelijkbaar met het opnemen van de Google Analytics tag. Mocht je hier hulp bij willen, laat het ons weten. Wij helpen je graag!

V: Hoe worden de kosten in rekening gebracht?

A: De vaste pakketkosten worden aan het begin van de maand gefactureerd. De variabele kosten, het aantal chats dat buiten het pakket is gebruikt, worden aan het eind van de maand in rekening gebracht.

V: Wat gebeurt er na mijn 30 dagen proefperiode?

A: Na de proefperiode nemen we contact met je op om te evalueren hoe de proefperiode is bevallen. Als je aangeeft gebruik te willen blijven maken van BizziChat, dan blijft je account actief en verwelkomen we je als nieuwe klant! Op basis van het gebruik van de live chat tijdens je proefperiode kunnen we jou het best passende pakket aanraden.

Wil je geen klant worden, dan wordt het account stopgezet. Er worden sowieso geen kosten in rekening gebracht over het gebruik van BizziChat tijdens je proefperiode.

V: Kan ik achteraf nog makkelijk wisselen van pakket?

A: Je kan elke maand probleemloos wisselen van pakket. Wij monitoren daarbij het gebruik van jouw live chat om te kunnen adviseren wanneer een ander pakket voordeliger is. Zo haal je altijd het meeste voordeel uit jouw BizziChat.

Vragen of meer informatie? Wij helpen je graag.

Bel 070 820 1000 of start een chat!

Anne

Onze klanten zijn lovend over ons!

Beoordeling BizziPhone

Beoordeling: 9,7 uit 10 (uitstekend). Op basis van 200+ reviews.

Lees reacties van onze klanten

BizziChat werkt voor jou en je bezoekers dus start vandaag nog!

Maak nu kennis met BizziChat door gebruik te maken onze proefperiode:
30 dagen gratis en geheel vrijblijvend proberen.

Wat kunnen we naast de live chat service nog meer voor je betekenen?

Heb je nog behoefte aan meer informatie over de live chat op je website? We helpen je graag!

Bel 070 820 1000 of start een chat!

Download onze informatiegids

Handig als naslagwerk én om te delen met collega’s

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top