X

Een goede (telefonische) bereikbaarheid rondom de feestdagen

  • 1 minuten
  • Amber Prinsen

Het is bijna weer zover! De feestdagen komen eraan. Voor sommige bedrijven hele drukke dagen vanwege de extra klanten. Juist in die periode nemen veel werknemers vrij. Dat kan nog eens voor meer werkdruk zorgen. Hoe zorg je dat je met minder bezetting toch goed bereikbaar blijft? Het uitbesteden van je telefoon en chat is een eenvoudige oplossing. En bovendien zo geregeld! Met je eigen externe telefoniste staat er altijd iemand netjes je klant te woord.

Je eigen telefoniste op afstand

Het uitbesteden van je telefoondienst of live chat kun je doen op de momenten dat het jou uitkomt. Als je je bedrijf een paar dagen wilt sluiten rondom de kerstperiode, dan schakel je de telefoon of chat gewoon door. In het dashboard of in je eigen CRM, ERP of agendasoftware houdt je externe telefoniste of chat agent alle klantcontacten bij. Zo kun je kiezen welke telefoontjes je gelijk wilt opvolgen en wat even kan wachten. Bij BizziPhone heb je je eigen vaste telefoniste en support team. Zij zijn op de hoogte van jouw bedrijf. Voor klanten is het alsof een van je collega’s de telefoon opneemt.

Je betaalt alleen voor de telefoontjes die je doorschakelt. Op de momenten dat je wel tijd hebt, pak je de telefoon gewoon zelf op.

Optimaal bereikbaar voor je klanten

Voor ondernemers in de vrijetijds- of interieurbranche zijn de dagen rondom de feestdagen heel druk met extra klanten. Voor andere ondernemers is dit juist een moment om rust te pakken en weer op te laden. Frisse ideeën op te doen voor het komende jaar.

Wat de kerstperiode voor jou ook brengt: je wilt dat je zaak gewoon doordraait en dat klanten je goed kunnen bereiken. Dat komt wel zo professioneel over. Met onze telefoonservice mis je nooit meer een oproep. Of je nu druk bezig bent met klanten helpen of op het strand ligt. Of schakel door tijdens de kerstborrel, zodat iedereen gezellig mee kan doen!

Relaxte feestdagen

Als je nu contact met ons opneemt, dan ga je met een gerust gevoel de feestdagen tegemoet! Meer informatie over onze telefoonservice en live chat support vind je op onze website.

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top