X

Telefoniste gezocht? Denk eens aan een telefoonservice!

  • 1 minuten
  • Amber Prinsen

Zoek je een telefoniste? Echt een professionele? Zo’n vriendelijke dame (of heer) die alle klanten geduldig te woord staat. Ook boze bellers? Heb je dan weleens aan een telefoonservice gedacht? Onze telefonistes zijn getraind in proactief klantcontact. Door je telefoondiensten aan ons uit te besteden, heb je niet de personeelsverantwoordelijkheden, maar worden je klanten wel altijd professioneel te woord gestaan. Bovendien ben je altijd optimaal bereikbaar!

Hoe werkt een telefoonservice?

Met een telefoonservice kun je zelf kiezen wanneer je je telefoon doorschakelt. Dat kan:

  • altijd;
  • af en toe;
  • buiten kantoortijd;
  • automatisch na enkele keren overgaan.

Je kiest zelf wat het beste bij je past. Je betaalt bij ons alleen voor de doorgeschakelde telefoontjes; per gesprek en niet per minuut. Zo kun je vooraf een goede kosteninschatting maken.

Je eigen telefoniste op afstand

Bij BizziPhone heb je je eigen vaste telefoniste. Je vertelt haar alles over je bedrijf en hoe je wilt dat klanten worden geholpen. Omdat ze volledig op de hoogte is, is het voor jouw klanten net of ze een van jouw collega’s aan de lijn hebben.

Na elk inkomend gesprek stuurt ze een berichtje via e-mail of sms. Je kunt dan bepalen of je direct wilt terugbellen of dat het kan wachten. Alle gesprekken worden ook in je dashboard genoteerd. Of in je eigen CRM, ERP of agendasoftware, als je dat liever wilt. Daarmee heb je altijd een volledig overzicht van alle inkomende gesprekken.

Je kunt je telefoniste ook vragen klanten terug te bellen. Bijvoorbeeld om een afspraak in te plannen of iets door te geven. Dat scheelt een hoop tijd. Zo kun jij je focussen op je werk.

Telefoniste gezocht? Zo gevonden!

Een telefoondienst is een prima alternatief voor een telefoniste in vaste dienst, maar dan zonder bijkomende zorgen en verantwoordelijkheden. Omdat je geen pensioen, werkgeverslasten en vervanging hoeft te betalen, ben je bovendien vaak goedkoper uit.

Wil je eens proberen of onze telefoondienst past bij jouw bedrijf? Kijk dan op onze website welke pakketten we aanbieden en profiteer direct van een gratis en vrijblijvende proefperiode van 30 dagen!

Je bent binnen 30 minuten aangesloten. Vanaf dat moment ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Doordeweeks van 8.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur.

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top