X

Telefoonservices vergelijken: prijs per gesprek of per minuut

  • 1 minuten
  • Amber Prinsen

Het uitbesteden van je telefoondiensten heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat er altijd iemand is om je klanten te woord te staan. Voor jou, als ondernemer is dat een geruststellend gevoel. Je weet dat je klanten een professionele telefoniste aan de telefoon krijgen. Ondertussen kun je je zelf op je werk concentreren.

In vergelijking met het aannemen van een vaste telefoniste is een telefoon antwoord service vaak goedkoper. Bovendien zijn ze flexibeler, want ze zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Verschillen in tarieven

Een telefoondienst biedt dus genoeg voordelen, maar welke kies je? Waarschijnlijk zijn kosten een belangrijke overweging. Elke telefoondienst heeft weer een ander tariefplan. Vergelijk deze voor je een keuze maakt, zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De meeste antwoordservices brengen een vast maandelijks bedrag in rekening. Daarnaast betaal je gesprekskosten per telefoontje. Daarin bestaat verschil. De ene dienst rekent per gesprek en de ander rekent op basis van gespreksduur. Ook daarbinnen bestaat nog verschil. Sommige bedrijven rekenen een vast tarief per 90 seconden. Duurt het gesprek langer, dan betaal je extra. Andere rekenen alleen op basis van seconden.

Als ondernemer wil je van tevoren kunnen inschatten hoeveel een telefoondienst je maandelijks gaat kosten. Je weet uit ervaring wel hoeveel telefoontjes er ongeveer maandelijks binnenkomen. Als je kiest voor een telefoondienst die per gesprek rekent, en niet voor de gespreksduur, dan kun je een goede kosteninschatting maken. Dat is wel zo prettig.

Wat mag je verwachten van BizziPhone?

Bij BizziPhone brengen we alleen de doorgeschakelde telefoontjes in rekening, per gesprek.

Natuurlijk zijn kosten niet de enige overweging als je kiest voor een telefoonservice. Je wilt ook kwaliteit. Bij ons krijg je je eigen vaste telefoniste die op de hoogte is van jouw bedrijf. Zij houdt alle inkomende gesprekken bij in het dashboard. Zo heb je altijd goed overzicht van alle klantcontacten. Wist je dat je onze dienst gratis en vrijblijvend 30 dagen kan uitproberen

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top