X

De voordelen van een telefoniste op afstand

  • 1 minuten
  • Amber Prinsen

Ben je op zoek naar een telefoniste voor je bedrijf? Heb je weleens gedacht aan een telefoniste op afstand? Onze telefoondienst kun je inschakelen naar behoefte en wanneer je wilt. Je hebt geen personeelsperikelen zoals ziekte, verlof, pensioen, werkgeverslasten etc. Wel bieden we je een vaste telefoniste die kennis heeft van jouw organisatie! We leggen je uit wat je van een telefoniste op afstand mag verwachten.

Jouw telefoniste op afstand

Als je gebruikmaakt van onze telefoonservice, dan koppelen we je aan een telefoniste met een vast support team. Jouw klanten krijgen altijd jouw eigen telefoniste aan de lijn. Als zij even niet beschikbaar is, dan valt iemand van het support team in. Zo hebben jouw klanten altijd dezelfde mensen aan de telefoon. Ze zullen denken dat zij bij jou in dienst is.

Onze telefoniste heeft namelijk kennis over jouw bedrijf in huis. Voordat we gaan samenwerken, kun je haar briefen. In het dashboard houdt zij alle klantcontacten bij. Werk je met een eigen systeem? Dan verwerken we alle informatie in jouw CRM, ERP of agendasoftware. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, kun je op elk moment je telefoniste hierover inlichten. Zo maakt ze altijd een professionele indruk op jouw klanten. In hun ogen is zij gewoon jouw collega.

Kostenbesparing

Het inhuren van een telefoonservice is goedkoper dan het aannemen van vast personeel. Je kunt de dienst inschakelen wanneer je het nodig hebt. Omdat het een telefoniste op afstand betreft, heb jij geen zorgen over werkgeverslasten, pensioen en dergelijke. Daarbij hoef je niet op zoek naar vervanging bij ziekte of verlof. Dat regelen wij allemaal! Op doordeweekse dagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur. Jij kiest wanneer jouw telefoniste op afstand voor jou de telefoon opneemt.

Is een telefoniste op afstand iets voor jouw bedrijf?

Lijkt het je wel makkelijk om je telefoondienst uit te besteden? Kijk dan naar de pakketten die we aanbieden.

Ben je nog niet volledig overtuigd? Lees dan wat anderen zeggen over het uitbesteden van hun telefoondienst aan ons. Je krijgt bij ons sowieso een gratis proefperiode van 30 dagen!   

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top