X

Waarom een telefoondienst service iets voor jou is!

  • 3 minuten
  • Amber Prinsen

Wens je af en toe dat je even naar een onbewoond eiland kon met je laptop? Zodat je ongestoord kan werken, zonder telefoontjes tussendoor? Misschien is een onbewoond eiland niet zo praktisch vanwege een ontbrekende internetverbinding, maar het kan veel gemakkelijker. Een telefoondienst service biedt jou de mogelijkheid om je te concentreren, terwijl je ondertussen gewoon bereikbaar bent voor je klanten. En je hoeft niemand in vaste dienst te nemen. Ook voor ZZP’ers of kleine bedrijven een betaalbare én klantvriendelijke oplossing. Een telefoondienst service biedt een hoop voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Voordelen van een telefoondienst service

  • Altijd bereikbaar

Bereikbaarheid is belangrijk voor elk bedrijf. Stel je voor dat een potentiële klant je belt, maar je neemt niet op. Dan gaat hij zo door naar het volgende bedrijf in zijn Google zoekresultaten. Dag nieuwe klant!

Door niet bereikbaar te zijn, kun je dus inkomsten mislopen. In onze blog Slechte (telefonische) bereikbaarheid kost geld gaan we daar dieper op in. 

Bovendien wil je los van het geld, gewoon klaar staan voor je klanten. Je wilt ze het gevoel geven dat ze altijd bij jou kunnen aankloppen. 

  • Ruimere openingstijden

Klanten verwachten tegenwoordig steeds meer. Bijvoorbeeld dat je ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar bent. Maar jij hebt ook behoefte aan tijd voor je gezin of om even tot rust te komen. Sommige telefoondienst services bieden de mogelijkheid om een weekend- en avondabonnement te sluiten. Dan kun je na kantoortijd de telefoon doorschakelen. Jij blij en je klanten blij!

  • Inzicht in alle inkomende klantcontacten

Een telefoondienst service maakt notities van alle inkomende gesprekken. Per antwoordservice verschilt de terugkoppeling. Je kunt direct een berichtje krijgen. Vaak is er ook een centraal dashboard waarin je alle inkomende gesprekken kunt doornemen, met bijbehorende notities. Zo heb je goed inzicht in wie er heeft gebeld. Misschien nog wel beter dan met je eigen kladjes die je schrijft terwijl je in je hoofd nog met iets anders bezig bent. Of de notities die je niet maakt, omdat je onderweg bent (en vervolgens vergeet).

  • Doorschakelen wanneer het jou uitkomt

Je kunt een telefoondienst service inschakelen wanneer je wilt. Je kunt handmatig doorschakelen als je in vergadering bent of onderweg. Of wanneer je je wilt concentreren. Maar je kunt ook direct doorschakelen. Bijvoorbeeld wanneer je met vakantie bent. Sommige telefoon antwoorddiensten bieden de mogelijkheid om na 3 keer overgaan automatisch te laten doorschakelen. Dat is een geruststellend idee, want zo mis je nooit een telefoontje. 

  • Geen vast personeel 

Met een telefoondienst ben je flexibel. Je kunt deze inschakelen wanneer het je uitkomt. Als je iemand vast in dienst neemt, moet je zeker weten dat je voldoende werk hebt. Ook op de langere termijn. Bovendien ben je verantwoordelijk voor sociale lasten, pensioen, vervanging bij ziekte of afwezigheid. Dat brengt een hoop extra rompslomp met zich mee. Die heb je niet bij een externe telefoondienst. 

Ruimte om te ondernemen

Het allergrootste voordeel van een telefoondienst service is dat je je kunt focussen. Je kunt aandacht besteden aan de klant met wie je in gesprek bent. Je kunt je concentreren op het uitwerken van een offerte. Of eindelijk eens rustig gaan zitten voor een nieuw strategieplan. 

Behalve het opnemen van je telefoon, kun je bij BizziPhone ook terugbelverzoeken indienen. Dan belt je telefoniste de beller terug met jouw instructies. Om een afspraak te bevestigen of om (meer) informatie op te vragen bijvoorbeeld. Dat scheelt jou weer tijd.

Je eigen telefoniste op afstand

Wist je dat je bij BizziPhone je eigen telefoniste met vast support-team hebt? Je kunt haar informeren over jouw bedrijf, zodat ze goed op de hoogte is. Dat is voor je klanten ook wel zo prettig. Omdat je klanten altijd haar (of iemand van het vaste support team) aan de lijn krijgen, is het net of ze gewoon bij jullie in vaste dienst is. Je eigen telefoniste op afstand, kun je het noemen.

Naadloos geïntegreerd in jouw workflow

De telefoonnotities zetten we in je persoonlijke dashboard. Als je werkt met een eigen CRM, ERP of andere agenda software dan kunnen we het ook daarin invoeren. Op die manier integreert het naadloos met jouw eigen workflow. Ook sturen we na elk telefoontje een bericht per SMS of e-mail. Dan kun je direct beoordelen of het dringend is.

Betaalbaar

Je schakelt een telefoondienst service in wanneer het jou uitkomt. Zo houd je de kosten in de hand. 

Bij BizziPhone bieden we je ook nog eens eerst een proefperiode van 30 dagen aan. Zo kun je gratis en vrijblijvend proberen hoe een telefoondienst service werkt. Lees meer over de verschillende pakketten die we hebben en sluit direct jouw gratis proefperiode af. Dan kun je zelf ontdekken waarom een telefoondienst service echt iets voor jou is!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top