X

“Ik zie de dames van BizziPhone echt als mijn collega’s”

  • 3 minuten
  • Amber Prinsen

Advies Groep Duitsland ondersteunt Nederlandse bedrijven die zich willen vestigen of uitbreiden in Duitsland. Met vier vestigingen in Duitsland helpen ze bedrijven door administratieve en juridische zaken uit handen te nemen en de weg naar een nieuwe afzetmarkt te plaveien. De zaken gaan goed voor Advies Groep Duitsland, de telefoon gaat voortdurend, maar tegelijkertijd heeft iedereen het druk met zijn werk. Omdat men op die manier niet meer aan werken toekwam, ging het bedrijf op zoek naar een telefoonantwoordservice. 

Marjet de Boer van Advies Groep Duitsland vertelt ons waarom ze kozen voor BizziPhone als antwoordservice en wat de dienstverlening van BizziPhone betekent voor Advies Groep Duitsland.

Kunt u iets vertellen over uw zoektocht naar een telefoondienst? Hoe heeft uw BizziPhone gevonden?

We vonden BizziPhone via Google. Naast hen hebben we nog 5 andere telefoondiensten gevraagd naar informatie. BizziPhone reageerde snel en dat vond ik al een pluspunt. Het gesprek met de salesmanager verliep heel prettig en dat gaf direct veel vertrouwen. Voor ons was het vooral belangrijk dat de telefonistes goed ABN spreken en enig Duits. Dat laatste is nog wel een aandachtspuntje, maar de dames zijn heel vriendelijk en doen hun best om netjes in het Duits te antwoorden. 

Wat maakte dat u koos voor BizziPhone?

In eerste instantie dus, omdat ze snel reageerden. Dat is voor mij als ondernemer belangrijk. Daarnaast had ik er naar aanleiding van het gesprek met de salesmanager alle vertrouwen in dat de telefonistes van BizziPhone professioneel zijn. 

Ook hun prijsstelling is reëel. Ze zijn niet de goedkoopste aanbieder, maar de prijs weegt op tegen de kwaliteit van hun diensten. 

Hoe ervaart u de diensten van BizziPhone nu?

We zijn nu zo’n 2 jaar klant en zetten al onze telefoontjes door naar BizziPhone. Daar hebben we voor gekozen omdat ze vriendelijk en professioneel zijn en ik overdag gewoon bezig ben met mijn vak. Soms komt het dan helemaal niet uit dat ik word gebeld. Als ik dan toch opneem, dan hoort de klant dat aan mijn stem. Zij pakken de telefoon wel goed op. De meiden van BizziPhone geven onze klanten het gevoel alsof ze echt hier bij ons op kantoor zitten. Dat vind ik wel belangrijk. 

De meiden van BizziPhone geven onze klanten het gevoel alsof ze echt hier bij ons op kantoor zitten. 

Ook houden ze heel goed rekening met de cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland. We hebben ze vooraf uitgelegd dat mensen in Nederland heel snel tutoyeren. In Duitsland is men dat niet gewend en het is ook niet gewenst. Ze pakken dat heel goed op. Ze blijven naar de Duitsers toe formeel, maar ook naar de Nederlanders die al enige jaren in Duitsland gevestigd zijn. Ze hebben daar een heel goed gevoel voor. Hun benadering komt goed overeen met hoe de klant aangesproken wil worden. De Duitse cultuur is gewoon wezenlijk anders en hoewel ik Nederlander ben, ben ik ook Duits ondernemer, dus dit punt is voor ons wel belangrijk. 

Wat vindt u van de notities die u ontvangt van de gesprekken?

De terugkoppeling van het gesprek is ook altijd correct. Ik ontvang altijd een samenvatting per e-mail en die klopt gewoon. Ik maak nu nog geen gebruik van het dashboard, maar wil dat wel gaan doen. Sowieso omdat dat handig is voor onze andere vestigingen. 

Op 90% van de gesprekken neem ik zelf actie door de klant terug te bellen. In enkele gevallen bel ik de telefoniste en vraag haar om de klant te bellen en naar mij door te schakelen. Dat doen ze ook keurig. 

Wat is het verschil met de situatie voor u BizziPhone inschakelde en nu?

Het verschil is dat ik nu veel meer aan mijn werk toekom. Elk telefoontje kost je 10 tot 15 minuten qua spreektijd en daarna moet je toch weer terugschakelen naar je werk. Het kost hoe dan ook tijd. 

Voorlopig ga ik dus nog zeker door met de diensten van BizziPhone en overweeg ik zelfs uit te breiden naar de andere vestigingen. Maar dat is voor de toekomst. 

Wilt u nog iets toevoegen aan dit gesprek?

Ja, ik wil graag zeggen dat ondernemers die gebruikmaken van de diensten van BizziPhone ook wel eens aan de dames mogen denken. Ik zie ze echt als mijn collega’s. Daarom hebben we een paar weken geleden iets lekkers laten bezorgen op het kantoor in Delft. Kleine moeite, maar het werd heel erg gewaardeerd.

Ik zie de telefonistes van BizziPhone echt als mijn collega’s.

Probeer het zelf uit!

Wil jij ook onze telefoonservice uitproberen? Start dan jouw gratis proefperiode!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top