X

De telefoon op laten nemen door een ander bedrijf

  • 2 minuten
  • Amber Prinsen

De telefoon op laten nemen door een ander bedrijf. “Snapt zo’n externe telefoniste mijn bedrijf wel?” en “Behandelt zij mijn klanten wel netjes?” zul je je misschien afvragen. Je klanten zijn tenslotte het bestaansrecht van je bedrijf! Zonder hen geen business. 

Voordelen als je de telefoon laat opnemen door een ander bedrijf

Als je je telefoondiensten aan een professionele telefoonservice uitbesteed, dan hoef je je over deze kwesties geen zorgen te maken. Het kan juist heel professioneel overkomen! We zetten de voordelen voor je op een rijtje: 

Professionele telefonistes
Bij BizziPhone screenen en trainen we onze telefonistes op klantvriendelijkheid. Ze leren klantgericht te handelen in verschillende situaties. Voor je met ons in zee gaat, kun je je eigen vaste telefoniste briefen over jouw bedrijf. Je kunt uitleggen hoe je product of dienst in elkaar zit en hoe je wilt dat we je klanten aanspreken: formeel of liever wat losser? 

Controle over je klantcontacten
Je telefoniste houdt alle inkomende gesprekken bij. Ze noteert de belangrijkste punten en de gemaakte afspraken. Na elk gesprek ontvang je een bericht. Ook plaatst ze deze notities in je persoonlijke dashboard. Daar heb je op elk moment overzicht van alle telefonische klantcontacten.

Geen personeelsverantwoordelijkheid
Door je telefoondiensten uit te besteden, ben je niet verantwoordelijk voor een interne vaste telefoniste. Je hebt geen verantwoordelijkheid voor werkgeverslasten, verlof, pensioen, vervanging tijdens zwangerschap etc. Toch heb je een ‘eigen’ telefoniste. Wij koppelen je namelijk aan een vaste medewerker. Je klanten zullen niet weten dat ze niet bij jou op kantoor zit. 

Lagere kosten
Het uitbesteden van je telefoon is goedkoper dan het in dienst nemen van een vaste telefoniste. Wij bieden verschillende pakketten. Kies het abonnement dat het beste bij jouw bedrijf past. Je kunt doorschakelen wanneer je wilt, dus als je het rustiger hebt, dan neem je gewoon zelf weer de telefoon op. Je kunt er ook voor kiezen om de telefoon automatisch door te laten schakelen als er na drie keer nog niet is opgenomen. Zo weet je zeker, dat je nooit een klant laat wachten.

Focussen op je core business
Je klanten zijn je belangrijkste asset, maar je kunt ze niet allemaal tegelijkertijd bedienen. Soms ben je in bespreking. Dan wil je je focussen op die klant. Of je wilt even geconcentreerd een voorstel uitwerken. Dan is het fijn als iemand anders ondertussen je klanten te woord staat. Zo staat niemand voor een dichte deur en kun jij het beste van jezelf geven.

Gratis proefperiode

Denk je dat het uitbesteden van je telefoon voordelen biedt voor jouw bedrijf? Kijk dan op onze website voor meer informatie. Je mag ons bovendien gratis en vrijblijvend 30 dagen uitproberen

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top