X

De telefoon op laten nemen door een ander bedrijf

  • 4 minuten
  • Amber Prinsen

De telefoon laten opnemen door een ander bedrijf. Dan vraag je je misschien af: “snapt zo’n externe telefoniste mijn bedrijf wel?” en “behandelt zij mijn klanten wel netjes?”. Je klanten zijn tenslotte het bestaansrecht van je bedrijf! Zonder hen geen business. Je wilt je telefoon daarom altijd laten opnemen door een professionele, klantgerichte telefoniste, intern of extern.

Je telefoon laten opnemen door een ander bedrijf: wat zijn de voordelen?

Als je je telefoondiensten aan een professionele antwoordservice uitbesteedt, dan hoef je je over deze kwesties geen zorgen te maken. Het kan juist heel professioneel overkomen! We zetten de voordelen voor je op een rijtje: 

Professionele telefonistes
Bij BizziPhone screenen en trainen we onze telefonistes op klantvriendelijkheid. Ze leren klantgericht handelen in verschillende situaties. Voor je met ons in zee gaat, brief je je eigen vaste telefoniste over jouw bedrijf. Je legt uit hoe je product of dienst in elkaar zit en hoe je wilt dat we je klanten aanspreken: formeel of liever wat losser? 

Controle over je klantcontacten
Je telefoniste houdt alle inkomende gesprekken bij. Ze noteert de belangrijkste punten en de gemaakte afspraken. Na elk gesprek ontvang je een bericht. In je persoonlijke dashboard heb je een duidelijk overzicht van alle inkomende gesprekken.

Geen personeelsverantwoordelijkheid
Door je telefoon door een antwoordservice te laten opnemen, ben je niet verantwoordelijk voor een interne vaste telefoniste. Je hebt geen verantwoordelijkheid voor werkgeverslasten, verlof, pensioen, vervanging tijdens zwangerschap en meer.

Lagere kosten
Het uitbesteden van de telefoon beantwoorden is goedkoper dan het in dienst nemen van een vaste telefoniste. 

Focussen op je core business
Je klanten zijn je belangrijkste asset, maar je kunt ze niet allemaal tegelijkertijd bedienen. Soms ben je in bespreking. Dan wil je je focussen op die klant. Of je wilt even geconcentreerd een voorstel uitwerken. Dan is het fijn als iemand anders ondertussen je klanten te woord staat. Zo staat niemand voor een dichte deur en kun jij het beste van jezelf geven.

Waarom je telefoon laten opnemen door BizziPhone?

Hebben we je overtuigd van de voordelen om je telefoon te laten opnemen door een antwoordservice? Dan is de volgende stap om de juiste aanbieder te kiezen. Telefoonservices nemen namelijk wel allemaal je telefoon op, maar er zitten belangrijke verschillen tussen de aanbieders. 

Bij BizziPhone hebben we een aantal unieke eigenschappen toegevoegd aan onze diensten, die jouw bellers een betere klantbeleving bieden. We zetten ze voor je op een rijtje:


Je eigen vaste telefoniste
Bij BizziPhone koppelen we je aan een vaste medewerker. Zij wordt gebriefd over jouw bedrijf en neemt vanaf dat moment altijd de telefoon voor je op. Als zij afwezig is, heeft ze een vast team achter zich dat overneemt.  Je klanten hebben dus niet steeds een ander aan de lijn. Daardoor zullen ze denken dat onze telefoniste bij jou in dienst is.

Dashboard of koppeling aan jouw CMR
De belnotities noteert jouw telefoniste in je persoonlijke dashboard, naast een berichtje via SMS, e-mail of WhatsApp, net wat jouw voorkeur heeft. In het dashboard heb je overzicht in wie er gebeld heeft. Werk je liever in je eigen klantsysteem? Dat kan ook. We kunnen koppelen met alle bekende CRM-systemen. En als jouw systeem er niet tussen zit, dan zoeken we gewoon een oplossing. 

Abonnement op elk moment opzegbaar
Als je een abonnement bij ons afsluit, zit je nergens aan vast. Je kan op elk moment opzeggen. Je kunt ons dus ook inhuren tijdens een zwangerschapsverlof of de vakantie van jullie vaste kracht, of tijdens piekperiodes. 

Getrainde telefonistes
Professionaliteit vinden wij heel belangrijk, want niet elk gesprek is even makkelijk. Daarom krijgen onze telefonistes een gedegen training en worden ze continu gecoacht. 

Pakketten die passen bij jouw behoefte
Wij bieden verschillende pakketten en je kunt dus kiezen wat op dat moment het beste past bij jouw bedrijf. Je kunt namelijk altijd switchen. De keuze bestaat uit: direct doorschakelen naar ons, handmatig doorschakelen (als je bijvoorbeeld in vergadering gaat) en automatisch doorschakelen als er na drie keer overgaan nog niet is opgenomen. 

Kosten die passen bij jouw budget
Iedere telefoonservice berekent de kosten weer anders. Wij rekenen abonnementskosten, afhankelijk van je pakket, en een vast bedrag per telefoongesprek. Sommige andere providers rekenen per minuut. Het is makkelijker vooraf budgetteren als de kosten per gesprek zijn. Je weet namelijk nooit hoe lang een gesprek duurt, maar meestal wel hoeveel gesprekken je ongeveer per maand ontvangt. 

Extra diensten
De telefoon laten opnemen kun je uitbreiden met extra diensten. Bijvoorbeeld agendabeheer. Onze telefoniste maakt of verzet dan een afspraak op basis van jouw instructies. Maar je kunt ook kiezen om de telefoon persoonlijk te laten opnemen met de naam van de klant, een gepersonaliseerd welkomstbericht, doorverbinden, of het laten inspreken van jullie voicemail. Zo heeft jullie telefoon altijd dezelfde stem.

Gratis proefperiode

Denk je dat het laten opnemen van je telefoon door een antwoordservice voordelen biedt voor jouw bedrijf? Kijk dan op onze website voor meer informatie. Je mag ons bovendien gratis en vrijblijvend 30 dagen uitproberen.

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top