X
Amber Prinsen

Hoe kun je je telefonische bereikbaarheid verbeteren?

6 december 2018

Als bedrijf is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Als je dat niet bent, lopen ze zo over naar de concurrent. Dat wil je voorkomen! Toch ben je niet altijd in de gelegenheid om je klant persoonlijk te woord te staan. Er zijn verschillende redenen waarom dat niet kan. We noemen de belangrijkste en hoe je je telefonische bereikbaarheid in die gevallen toch kunt verbeteren.

Overflow

Ieder bedrijf heeft weleens te maken met piekuren. Het lijkt wel of iedereen tegelijk belt. Op die momenten kunnen andere medewerkers bijspringen, maar het kan gebeuren dat iedereen in gesprek is. Dan is het fijn als je weet dat de telefoon automatisch doorschakelt naar BizziPhone. Bijvoorbeeld wanneer alle lijnen bezet zijn of als na drie keer overgaan de telefoon nog niet is opgenomen. Je klanten worden dan toch vriendelijk en professioneel te woord gestaan door jullie vaste telefoniste op afstand. Zodra je in de gelegenheid bent, bel je de klant terug. Onze telefoniste stuurt je namelijk direct een bericht over het gesprek via SMS of e-mail.

Ziekte en vakantie

Als jullie receptioniste op vakantie gaat of ziek is, is het kostbaar om iemand anders in te huren. Die persoon moet bovendien op korte termijn beschikbaar zijn en ook nog worden ingewerkt. Het is eenvoudiger om de telefoon door te schakelen naar BizziPhone. Bij ons heb je een vaste telefoniste, die op de hoogte is van jouw bedrijf. Zij kan inspringen op elk moment en zolang je haar nodig hebt.

Even focussen

Er zijn tijden dat je je wilt focussen op een taak. Bijvoorbeeld als er iets af moet voor een bepaalde deadline. Of als jullie met elkaar willen brainstormen over de toekomstvisie. Als je laat leiden door de waan van de dag, dan komt dat er nooit van.

Heb je even tijd nodig om je te focussen op je werk? Kies er dan voor om naar ons door te schakelen. Je zult merken: als je een paar uur geconcentreerd werkt, dan kun je een heleboel doen.

Langere openingstijden

Consumenten worden steeds veeleisender. Vaak verwachten ze dat je ook ’s avonds en in het weekend nog bereikbaar bent. BizziPhone is bereikbaar op doordeweekse dagen van 8.00 tot 22.00 uur en in het weekend  van 09:00 tot 17:00 uur. Onze telefoniste neemt dus ook ’s avonds en in het weekend je telefoontjes aan. Zo kun jij buiten werktijd lekker relaxen, terwijl je zaak gewoon doorwerkt!

Flexibel personeel

In plaats van een vaste telefoniste in dienst te nemen, kun je er ook voor kiezen om je telefoon altijd naar ons door te schakelen. Je hebt dan je eigen telefoniste op afstand. Omdat je haar vooraf kunt inlichten over jouw bedrijf, heeft ze alle kennis in huis. Voor je klanten zal het zijn of ze bij je in dienst is. Het voordeel van onze telefoondienst voor jou, is dat je geen personeelsperikelen hebt en geen werkgeverslasten hoeft af te dragen. Dat scheelt een heleboel verantwoordelijkheid en zorgt voor een hoop gemak. Onze contracten zijn dagelijks opzegbaar, dus je zit nergens lang aan vast.

Eenvoudig je telefonische bereikbaarheid verbeteren

Wat de reden ook is dat je de telefoon niet kunt opnemen, voor je klant is dit nooit een goed excuus. Hij wil het liefst zo snel mogelijk worden geholpen. Door de telefoon door te schakelen op de momenten dat het je niet uitkomt, is er ook echt geen excuus meer.

Met ons als back-up kun je eenvoudig je telefonische bereikbaarheid verbeteren. Je klanten krijgen dan altijd een professionele telefoniste aan de lijn. Jij hebt overzicht in alle binnenkomende gesprekken in je dashboard. En wanneer je weer tijd hebt, bel je de klant terug. Of je vraagt onze telefoniste terug te bellen met een boodschap of om een afspraak in te plannen. Zo kun je efficiënt omgaan met je tijd.

Op onze website lees je meer over de verschillende pakketten die we aanbieden. Wil je het eerst eens proberen? Dat kan natuurlijk ook!

Bekijk onze mogelijkheden
Vragen over dit artikel?
Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Mark Lambooij van BizziPhone. Hij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Download onze telefoonservice informatiegids en lees alles over hoe wij jouw bereikbaarheid kunnen verbeteren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top