Onze pakketten, helder en transparant

Geen vast contract en dagelijks opzegbaar!

Meest gekozen

STARTER

Interessant vanaf 1 gesprek per maand

€1,85 per gesprek

€4,95 per maand

Inbegrepen diensten:

  • Eigen telefoniste
  • Notities direct per e-mail
  • Ongewenste acquisitie filter

Plus

Interessant vanaf 125+ gesprekken per maand

€1,65 per gesprek

€29,95 per maand

Inbegrepen diensten:

  • Eigen telefoniste
  • Notities direct per e-mail
    • Ongewenste acquisitie filter

De kosten voor je pakket worden maandelijks vooruit gefactureerd, de gesprekken worden aan het einde van de maand in rekening gebracht. Hierbij kan je kiezen tussen automatische incasso of betaling op factuur.

Vragen of meer informatie? Wij helpen je graag!
070 820 1000

Aanvullende diensten

Doorschakelnummer

Om je telefoon door te schakelen naar BizziPhone ontvang je van ons een uniek telefoonnummer die alleen voor jouw bedrijf is bedoeld. Zo weten wij voor welke bedrijfsnaam wij de telefoon moeten beantwoorden.

Inbegrepen in pakketprijs

Doorverbinden

Moet een gesprek worden doorverbonden naar de juiste medewerker binnen jouw bedrijf, dan overleggen wij eerst of het uitkomt en kunnen eventueel het gesprek doorzetten. Schikt het niet, dan informeren wij de beller volgens jouw instructies.

Tarief incl. gesprekskosten (ook mobiel) € 0,95

Terugbellen op verzoek

Heb je zelf geen tijd om een klant terug te bellen? Jouw telefoniste zal aan de hand van je instructies het gesprek voeren en verslag uitbrengen.

Tarief per minuut € 0,95

Agenda handeling

Wij zijn bekend met alle soorten agenda’s en kunnen daardoor gemakkelijk een afspraak inplannen, verzetten of annuleren.

Tarief per maand  € 9,95, per handeling € 1,35

Contact met uw telefoniste

Wil je een gesprek aangaan om je telefoniste uitleg te geven over nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie? Bel haar gerust om haar up-to-date te houden.

Inbegrepen in uw abonnement!

088 - nummer

Wil je graag een 088-nummer aanschaffen? Wij helpen je graag bij deze procedure.

Tarief op aanvraag

Eigen telefoonnummer

Opzoek naar een netnummer welke direct naar BizziPhone antwoordservice staat doorgeschakeld? Je krijgt van ons de keuze uit vijf verschillende nummers en kunnen deze per direct activeren. Dit nummer is eigendom van jou en je kunt deze vermelden op jouw website en reclame uitingen.

Tarief per maand € 7,95 plus éénmalig € 24,95

Voicemail

Buiten kantoortijden kan het weleens voorkomen dat er voor u wordt gebeld en uw telefoniste dus niet bereikbaar is. Voor die momenten kunt u een voicemail door uw eigen telefoniste laten inspreken. Indien de beller een boodschap inspreekt ontvangt u deze per e-mail als audiobestand.

Tarief per maand € 7,95

Administratieve werkzaamheden

Wil je naast het laten beantwoorden of inplannen van afspraken de telefoniste ook nog andere (administratieve) werkzaamheden laten uitvoeren? Neem dan voor meer informatie contact met ons op om verdere details te bespreken.

Tarief per uur € 42,50

Goedkoop, flexibel en betrouwbaar

Onze gunstige tarieven stellen elke ondernemer in staat om gebruik te maken van onze telefoonservice. Je kunt elke maand makkelijk wisselen naar voordeligste pakket en extra diensten aan- of uitzetten!

Start je gratis proefperiode

Start vandaag nog de proefperiode en profiteer 30 dagen gratis van onze telefoonservice. Je ervaart geheel vrijblijvend waarom BizziPhone antwoordservice de juiste keuze is voor jouw onderneming!

Meer informatie? Bel 070 820 1000!

Top