X

5 redenen om je klantenservice uit te besteden

  • 1 minuten
  • Jeroen Lambooij

Een goede klantenservice is onmisbaar voor ieder bedrijf. En hoewel veel bedrijven zich hier wel van bewust zijn, ontbreekt het ze vaak aan tijd en middelen. Daarnaast is vast personeel erg duur. Het komt daarom regelmatig voor dat klanten een antwoordapparaat krijgen, de telefoon te lang over gaat, er kinderen opnemen of er zelfs helemaal niet wordt opgenomen. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door jouw klantenservice uit te besteden! In deze blog vertellen wij je graag de 5 belangrijkste voordelen die het uitbesteden van jouw klantenservice jouw bedrijf kunnen bieden.

1. Altijd bereikbaar

De basis van een goede klantenservice begint bij de bereikbaarheid.  Wanneer een klant belt met een dringende vraag is het natuurlijk erg prettig  als er direct wordt opgenomen! Als dat niet gebeurd komt dat de tevredenheid van de klant niet ten goede en zal deze sneller overstappen naar de concurrent dan een tevreden klant.

2. Professionele uitstraling

Bij BizziPhone werken alleen professionele medewerkers die volledig op de hoogte zijn van jouw bedrijf en wensen. Zo weet je zeker dat jouw (potentiële) klanten te woord worden gestaan zoals jij wilt! En eerlijk is eerlijk, dat komt een stuk professioneler over dan wanneer jouw kind antwoord geeft omdat je thuis aan het werk bent!

3. Meer vrijheid

Als ondernemer ben je vaak de gehele dag druk bezet. Tijdens een drukke periode is het onoverkoombaar dat er ook vaker gebeld wordt door klanten. Wanneer je jouw telefoongesprekken laat doorschakelen naar een telefoonservice krijgt je meer vrijheid en wordt je niet langer gestoord tijdens gesprekken, meetings en taken. En dat is wel zo prettig!

4. Kosten besparend

Wanneer je jouw klantenservice uitbesteed kun je gemakkelijk besparen op personeelskosten. Je bent al verzekerd van een optimale bereikbaarheid en professionele beantwoording voor een klein bedrag per maand. Bovendien ben je niet verplicht om de telefoonservice een gehele dag te gebruiken, maar kun je doorschakelen wanneer jij dat wilt! Bijvoorbeeld wanneer je net een belangrijke vergadering in gaat of tijdens de vakantieperiode.

5. Kosten generend

Eigenlijk is het heel simpel: een goede klantenservice zorgt voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn op hun beurt weer loyaal aan jouw bedrijf en zullen jouw bedrijf daarom ook sneller aanraden in hun omgeving. Een goede klantenservice zorgt daarom voor meer en langer blijvende klanten!

Nog niet overtuigd? Bij BizziPhone kun je onze telefoonservice gratis en vrijblijvend 30 dagen uitproberen.

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top