X

Nieuw: een gepersonaliseerd welkomstbericht

  • 1 minuten
  • Amber Prinsen

BizziPhone biedt een nieuwe dienst aan: een gepersonaliseerd welkomstbericht. Onze telefoniste spreekt deze in op maat voor jouw bedrijf. Dit bericht horen je klanten en zakenrelaties als ze je bellen. Dat maakt gegarandeerd een professionele indruk! 

Je kunt de welkomstboodschap aanvullend op onze telefoonservice dienst afnemen.

Professionele indruk met een gepersonaliseerd welkomstbericht

Het welkomstbericht wordt ingesproken door onze telefoniste. Bellers horen dit als eerste wanneer ze jou bellen. Een voorbeeld van een welkomstbericht is:

“Welkom bij Green Landscape Hoveniers. Wij verbinden u nu door met een van onze medewerkers”

Het welkomstbericht geeft je bedrijf de juiste zakelijke uitstraling. Niemand hoeft te weten dat je alleen of met een paar man het bedrijf runt. Je beller heeft het gevoel verbonden te zijn met een grote, maar vooral een professionele organisatie. 

Dat geldt zeker als je ook gebruik maakt van onze telefoonservice. Jouw vaste BizziPhone telefoniste spreekt namelijk de boodschap in voor je gepersonaliseerde welkomstbericht. Bellers zullen denken dat zij als vaste telefoniste bij jullie in dienst is. 

Altijd de deur open voor je klanten 

Met een welkomstboodschap kun je als ondernemer of kleine(re) organisatie altijd een professionele indruk maken, voor een relatief klein bedrag per maand. Het voordeel is dat je telefoon altijd direct en vriendelijk wordt opgenomen. Klanten hoeven niet lang te wachten. 

Welkomstbericht nu gratis uitproberen 

Voor het gepersonaliseerde welkomstbericht betaal je €7,95 per maand. Uiteraard kun je zelf aangeven wat je in de welkomstboodschap wilt vermelden. 

Wij bieden al onze klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan voor onze telefoondiensten. In die tijd ervaar je het gemak van een externe vaste telefoniste. In die proefperiode, mag je bovendien het gepersonaliseerde welkomstbericht gratis uitproberen!

Nieuwsgierig naar de voordelen van een telefoonservice? Kijk dan welk pakket het beste bij jouw organisatie past. We kunnen je binnen een paar minuten aansluiten. 

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top