X

Het gemak van onze terugbelverzoeken

  • 1 minuten
  • Amber Prinsen

In je werk gaat er ongemerkt veel tijd zitten in bellen. Afspraken maken over samenwerking, terugkoppelen over een uitgevoerde opdracht, een nieuwe opdracht voorbereiden. Dat soort onderwerpen gaan vaak handiger en sneller via de telefoon dan via de e-mail.

Maar er zijn van die telefoontjes die veel tijd opslurpen en waarbij je zelf eigenlijk weinig toegevoegde waarde hebt:

  • een vergadering inplannen;
  • een afspraak bevestigen;
  • een adres en de route naar kantoor doorgeven;
  • een e-mailadres opvragen om de notulen te versturen. 

Allemaal redelijk eenvoudige telefoontjes die wél veel tijd vragen. Als je jezelf die tijd toch eens kon besparen!

Maak het jezelf makkelijk

Bij BizziPhone kun je je telefoniste een terugbelverzoek laten doen. Zij belt dan je contactpersoon met jouw instructies en brengt daarna verslag uit in het dashboard en per mail. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken waarbij jouw input wel direct is vereist. 

Hoe werkt het terugbelverzoek? 

Bij elk binnenkomend klantcontact maakt jullie persoonlijke telefoniste bij BizziPhone een notitie. In deze notitie kun je direct klikken op de knop ‘Terugbelverzoek’. Dan opent er een scherm, waarin je instructies kunt achterlaten voor de telefoniste. Bijvoorbeeld: ‘Vraag of de klant dinsdag om 14.00 uur tijd heeft om telefonisch te overleggen.’ De telefoniste handelt het telefoontje af en in het dashboard en je mail lees je de uitkomst. 

Service naar de klant

Voor je klanten is het alsof een vaste medewerker van jouw organisatie belt. Het voordeel is bovendien dat zaken snel afgehandeld worden. Je contactpersonen krijgen snel opvolging op hun telefoontje. Normaal gesproken kan het best even duren, voor je er zelf aan toekomt terug te bellen. 

De telefoniste van BizziPhone handelt dit soort gesprekken af, terwijl jij ondertussen door kunt met je werk. Dat scheelt jou een hoop afleiding en tijd, waardoor je je beter kunt focussen. En voor de klant is het klantvriendelijk, want hij krijgt snel reactie.

Probeer het zelf gratis uit!

Wil jij onze telefoonservice en de terugbelverzoeken zelf uitproberen? Dat kan! Wij bieden een gratis proefperiode van 30 dagen waarin je geheel vrijblijvend onze dienst mag uitproberen!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top