X

Meer conversie voor MatchVermogen met inzet van BizziPhone

  • 3 minuten
  • Amber Prinsen

Arbeidsdeskundig adviesbureau MatchVermogen ondersteunt werkgevers en werknemers met vraagstukken omtrent arbeidsongeschiktheid. Oprichter en eigenaar Niels Alderding maakt gebruik van de diensten van BizziPhone, zodat hij nooit een belangrijke klant mist en zijn bellers altijd hun verhaal kwijt kunnen. In een gesprek over de dienstverlening van BizziPhone vertelt Niels wat dit hem oplevert.

Hi Niels, wat doet Matchvermogen en hoe ondersteunt BizziPhone jou hierin?

MatchVermogen helpt zowel werkgevers als werknemers. Wij voeren arbeidsdeskundig onderzoek uit. Dat doen we door heel Nederland. We kijken wat iemand nog kan in zijn of haar eigen baan. Of, als dat niet meer mogelijk is, begeleiden onze arbeidsexperts diegene in het vinden van ander passend werk (Spoor 2). Daarnaast zorgen we dat werknemers de uitkering krijgen waar ze recht op hebben bij arbeidsongeschiktheid. 

Ik ben MatchVermogen twee jaar geleden gestart omdat er nog niet echt arbeidsdeskundige adviseurs waren die zich op het mkb richten. Veel grote arbeidsdeskundige bureaus vinden deze klanten niet zo interessant. Ik vind het juist leuk om het mkb te bedienen omdat je meer persoonlijk contact hebt en je hen echt kan helpen met advies en kostenbesparing.

Er blijkt behoefte aan, want inmiddels is MatchVermogen behoorlijk gegroeid en zijn er 10 mensen werkzaam. Die groei vereist wel dat ik me focus op mijn werk. Daarom zet ik BizziPhone in. Ik krijg heel veel telefoontjes op een dag. Mijn klanten willen direct iemand aan de lijn, maar zelf ben ik niet altijd beschikbaar. Bovendien leidt het erg af. Voordat je dan weer terug bent in je concentratie, ben je weer zoveel minuten verder.

Vind je het niet eng om je telefoontjes uit te besteden?

“Nee, ze zijn heel vriendelijk bij BizziPhone. Dat krijg ik ook terug van klanten. Het bespaart me ook gewoon heel veel tijd. Ik kan vanuit mijn mailbox heel snel zien wie ik gelijk moet terugbellen en wat even kan wachten. Bovendien zijn ze bij BizziPhone naar mijn idee beter in het opnemen van de telefoon dan ik.” 

Hoe ging dat voordat je met BizziPhone aan de slag ging?

“Toen werd ik helemaal gestoord van alle belletjes die binnenkwamen. Ik miste ook wel eens klanten. In deze branche is het belangrijk dat je snel reageert, omdat het allemaal tijdgevoelig is. Ook al kan je het niet direct oppakken, toch is het goed als de klant in ieder geval weet wanneer je terugbelt. Zeker toen ik nog in mijn eentje was, was het niet te doen om alle telefoontjes te beantwoorden. 

We staan nu op het punt om een administratieve kracht aan te nemen. Dan nog wil ik BizziPhone als eerste linie houden, zodat onze nieuwe medewerker zich kan concentreren op het werk. Ik zie zelf ook in onze werkonderzoeken dat het problematisch is als je continu wordt gestoord door telefoontjes. Je gewone werk duurt dan drie keer zo lang want je hebt niet meteen je concentratie weer terug.”

Wat heeft het je opgeleverd om samen te werken met BizziPhone?

“Ik ben altijd bereikbaar. Vooral dat. Klanten worden gehoord en kunnen hun verhaal kwijt. 

Voor mij is het fijn dat vragen worden voorgesorteerd. Ik kan zien wie er heeft gebeld: een werknemer of een werkgever, en met welke vraag. Daarmee kan ik de urgentie en de lengte van het gesprek inschatten.

En het bespaarde me een administratieve kracht in het begin. Nu kunnen we die ons veroorloven, maar toen we net startten, waren die loonkosten nog te hoog. 

Waarom heb je specifiek voor BizziPhone gekozen?

“Ik was wel gecharmeerd van hun prijsmodel. Ik heb ze vergeleken met andere telefoondiensten en hun model past het beste bij ons bedrijf. Ze rekenen een relatief lage maandfee en daarnaast een bedrag per gesprek. Op die manier staan de kosten in verhouding tot de omzet. Perfect voor een startende onderneming.”

Zou je BizziPhone bij anderen aanraden?

“Ik denk serieus dat als je het niet doet als mkb en je verkoopt diensten, dat het je echt heel veel geld kost als je het niet doet. Conversie is voor mij namelijk ook een belangrijke reden. Stel dat ik een belletje mis van een nieuwe grote klant, dan kan me dat veel geld kosten. Net zo makkelijk gaan ze naar de volgende aanbieder omdat ik niet snel genoeg reageer. 

Natuurlijk geldt dat niet voor elk telefoontje. Er zitten genoeg andere telefoontjes tussen die niets of minder opleveren. Ik help ook vaak particulieren met arbeidsdeskundig advies. Dat doe ik graag, maar het is wel prettig dat ik die telefoontjes kan oppakken als ik tijd heb, en dat ze niet steeds tussendoor komen. 

Ook voor mijn nieuwe bedrijf voor re-integratietrajecten wil ik BizziPhone gaan inzetten. Met name in dat soort trajecten is het belangrijk dat mensen rustig blijven en weten dat er iemand voor ze klaar staat. Persoonlijk contact is heel belangrijk. En dat maakt BizziPhone mogelijk.”

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top