X

Telefoonservice vs. een eigen telefoniste: wat zijn de voordelen?

  • 1 minuten
  • Marlies van Selm

Wist je dat een telefoonservice veel voordelen oplevert ten opzichte van een eigen telefoniste in dienst nemen? In deze blog ga ik je vertellen welke voordelen dit zijn. Lees snel verder en ontdek waarom dit ook voor jouw onderneming interessant is!

Vergroot bereikbaarheid

Een telefoniste neem je voor hooguit 40 uur per week in dienst. Door gebruik te maken van een telefoonservice, kun je deze bereikbaarheid meer dan verdubbelen! BizziPhone antwoordservice zal ervoor zorgen dat jouw telefoon maar liefst 86 uur per week kan worden beantwoord. Dat zorgt voor een grotere bereikbaarheid, ook in avonden en weekenden.

“Eén op de vier bellers geeft aan naar een concurrent te gaan wanneer ze het bedrijf niet telefonisch kunnen bereiken.”

Ziektes, vakanties & andere consequenties

Het hebben van een eigen telefoniste kan vervelend zijn op het moment dat ziekte of vakantie de kop opsteken. Op zo’n moment moet er vervanging worden gezocht, óf moet jij zelf de telefoon weer gaan opnemen. Daar zit je niet op te wachten wanneer je je wilt bezighouden met je eigen vakgebied. Een eigen telefoniste heeft bovendien een heleboel consequenties. Je krijgt te maken met regelgeving, verantwoordelijkheid, evaluatiegesprekken, etc. Dat zijn nog meer zorgen erbij en daar zit je nou juist niet op te wachten!  Natuurlijk moet je als je je telefonie uitbesteedt, vooraf een goede briefing geven, maar daarna heb je er veel minder omkijken naar.

Bij BizziPhone antwoordservice hebben we veel telefonistes, waardoor er altijd iemand zal zijn om voor jou de telefoon op te nemen. Zo kun jij je focussen op eigen werkzaamheden en de klant terugbellen wanneer het jou uitkomt.

Vast aanspreekpunt

Zie je het als een nadeel dat jouw klant geen vast aanspreekpunt heeft wanneer hij belt? Niet nodig! Bij BizziPhone antwoordservice werken wij met een vaste telefoniste, die voor jouw onderneming de telefoon opneemt en op de hoogte is van alle inns en outs van jouw bedrijf.

Lagere kosten

Bij BizziPhone antwoordservice betaal je per gesprek. Dit betekent dat de telefonische kosten in een maand hoogstwaarschijnlijk lager uitvallen dan wanneer er bij jouw onderneming een fulltime secretaresse aanwezig is.

Wil je meer weten over onze telefoonservice?

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top