Waar moet een antwoordservice aan voldoen?

Wanneer je gebruik maakt van een antwoordservice, wil je natuurlijk dat jouw klanten net zo goed te woord worden gestaan als dat jij dit kunt doen. Het is daarom van belang dat je de juiste antwoordservice vindt die past bij jouw onderneming.

Hoe selecteer ik de juiste antwoord- en telefoonservice?

De vraag waar een antwoordservice aan moet voldoen, is eigenlijk enkel en alleen door jezelf te beantwoorden. Welke punten vind jij belangrijk? Waarmee kan een antwoordservice jou helpen? Zorg ervoor dat de antwoordservice die je vind zich aanpast aan de wensen die jij hebt omtrent telefoonbeantwoording, en niet andersom!

 • De juiste telefoniste(s). Het is belangrijk om een geschikte telefoniste voor jouw bedrijf te vinden. Heb je een advocatenkantoor? Daar hoort vaak een andere stem bij dan bijvoorbeeld een kinderdagverblijf.
 • Let er op dat de antwoordservice al enkele jaren ervaring heeft en werkt met fulltimers op locatie en niet met parttimers die vanuit huis werken.
 • Het gebeurt vaak dat een antwoordservice stopt of wordt overgenomen door een grotere partij. In dit geval raakt jouw bedrijf de telefoniste kwijt die je hebt ‘opgevoed’ of verloopt de samenwerking niet meer zoals je gewend was. Vraag daarom altijd aan de geselecteerde partij wat de intenties zijn in de toekomst.
 • Vind een antwoordservice die een vaste telefoniste aanbiedt. Zonder vaste telefoniste is het onmogelijk om de kwaliteit te leveren die jij voor ogen hebt. Je klanten krijgen anders meerdere telefonistes aan de telefoon die minder betrokken zijn met jouw onderneming.

BizziPhone biedt een persoonlijke en vaste telefoniste. Wij hebben ons ervaren team professioneel getraind in het beantwoorden en afhandelen van de telefoon op de ‘BizziPhone manier’. Dit betekent dat zij een interne opleiding hebben genoten. Bij BizziPhone antwoordservice weten wij precies waaraan we moeten voldoen om de klanten het juiste gevoel te bezorgen!

BizziPhone antwoord- en telefoonservice beschikt over de vaardigheden om jouw klanten op de juiste manier te woord te staan. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf, zodat wij snelle vragen van klanten gemakkelijk kunnen beantwoorden. Maar ook om te weten wie de werknemers van jouw bedrijf zijn.

Nieuwsgierig? Probeer dan vrijblijvend 30 dagen onze proefperiode uit!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

Gerelateerde artikelen

 • Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

  BizziPhone

  BizziChat

  BizziCare

  BizziOutbound

 • Top