X

Wat doet een telefoon antwoord service?

  • 2 minuten
  • Amber Prinsen

Een telefoon antwoord service neemt voor jou de telefoon op! Dat kan heel handig zijn als je zelf even niet in de gelegenheid bent.

Waarom is een telefoon antwoord service handig?

Als ondernemer heb je vaak een volle agenda. Je bent dikwijls in gesprek met klanten en collega’s. Daarnaast wil je af en toe geconcentreerd iets uitwerken. Natuurlijk wil je dat de klant je altijd kan bereiken. In de praktijk is het echter niet altijd haalbaar om direct de telefoon op te nemen. Dan kan het prettig zijn om deze door te schakelen, zodat je klant toch wordt geholpen.

Wanneer kun je doorschakelen naar een telefoon antwoord service?

Je hebt verschillende opties. Afhankelijk van je bedrijf of de omstandigheden kun je op elk moment kiezen wat het beste bij jou past;

Altijd
Je kunt je telefoon altijd laten doorschakelen, zodat je klanten gegarandeerd iemand aan de telefoon krijgen. Dat is goedkoper dan het inhuren van een vaste telefoniste.

Af en toe
Je kunt er ook voor kiezen om je telefoon door te schakelen als je tijdelijk niet bereikbaar bent. Bijvoorbeeld tijdens vergaderingen, als je tegen een deadline aanzit of als de vaste telefoniste ziek is of op vakantie. Je betaalt dan alleen de telefoontjes die worden doorgeschakeld.

Buiten kantoortijd
Als je je bereikbaarheid wilt vergroten, dan kun je kiezen voor ons avond- en weekendabonnement. Veel klanten komen er pas na werktijd aan toe om privézaken af te handelen en gaan dan mogelijk bellen. Op die momenten ben jij juist wel toe aan wat rust. Met dit abonnement ben je buiten kantoortijden toch bereikbaar voor je klanten, en kun je zelf met je benen op de bank.  

Automatisch na drie keer overgaan
Er zijn van die momenten dat het erg druk is of dat de telefoniste even van haar plek is. Dan kun je ervoor kiezen om de telefoon automatisch na drie keer overgaan door te schakelen naar onze telefoniste. Zo weet je zeker dat je nooit een gesprek mist.

Wat zijn de voordelen van een telefoon antwoord service?

Als je kiest voor de telefoon antwoord service van BizziPhone, dan krijg je je eigen vaste telefoniste met kennis van jouw onderneming. Zij kan direct standaardvragen van jouw klanten beantwoorden. Zo worden al veel vragen afgehandeld, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een terugbelverzoek in te dienen bij je eigen telefoniste. Zij belt dan voor jou de klant terug. Bijvoorbeeld om een afspraak in te plannen of een antwoord te geven op een vraag.

In je eigen dashboard heb je altijd overzicht op alle inkomende gesprekken. Daarnaast stuurt de telefoniste ook direct een bericht na elk gesprek. Als het belangrijk is, dan kun je de klant gelijk terugbellen als je weer beschikbaar bent.

Telefoon antwoord service gratis proberen?

Je kunt onze telefoon antwoord service 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen om te zien of onze dienst past bij jouw onderneming. Meld je nu aan op onze website en start binnen een half uur!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top