X

Wat het belang is van een meertalige antwoordservice?

  • 2 minuten
  • Jeroen Lambooij

Daar vertellen wij je graag meer over! Want niet alleen richten veel bedrijven zich tegenwoordig op een breder en internationaal publiek, ook worden goederen binnen de EU niet meer onderworpen aan controles, dankzij het Verdrag van Maastricht (1992) En dat heeft er voor gezorgd dat de handel flink is toegenomen! Maar ook het Internet is in de afgelopen 15 jaar zodanig hard gegroeid dat webshops tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit onze maatschappij. En ook dat heeft bijgedragen aan de toenemende handel en internationale bestellingen. Het gevolg is echter dat bedrijven steeds meer te maken krijgen met internationale klanten. Dan is het fijn als jij de klanten te woord kan staan in een taal die zij begrijpen. En dat is waar de meertalige antwoordservice in beeld komt!

Wie kent het niet; je bestelt een pakketje via een webshop. Vol verwachting wacht je op de dag dat deze bezorgd wordt en dan blijkt er wat mis te zijn. Het pakketje is beschadigd, de maat van jouw favoriete shirt is toch niet goed geleverd of er zit een verkeerd product in. Een moment waarop je gefrustreerd contract probeert te leggen met de klantenservice van jouw webshop. Maar wat als deze webshop nou net in Duitsland ligt en jij geen woord Duits spreekt? Met handen voeten zou jij je wellicht kunnen redden, maar ideaal is het niet.

En dat geldt ook voor jouw bedrijf. Wanneer je vaak zaken doet met andere bedrijven uit de EU, kan het voorkomen dat klanten bellen met problemen of vragen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat zij een verkeerde levering hebben ontvangen, of vragen hebben over een factuur. Het is dan niet erg klantvriendelijk als zij een Nederlands sprekende medewerker te spreken krijgen. De klant begrijpt jouw medewerker niet en de vraag zal niet of niet goed worden beantwoord. En dit zorgt niet alleen voor frustratie bij jouw klant, het kost ook veel tijd. En dat is zonde en niet nodig!

BizziPhone is een meertalige antwoordservice. Dit betekent dat onze medewerkers jouw klanten, leveranciers of partners in vier verschillende talen te woord kunnen staan. En dat maakt het een stuk makkelijker om problemen van klanten snel en effectief op te lossen!

Onze medewerkers spreken de volgende talen:

  • Duits
  • Engels
  • Nederlands

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de diensten van BizziPhone? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top