Jeroen Lambooij

Wat is een antwoord- en telefoonservice?

14 mei 2016

Een antwoordservice is een bedrijf dat namens jouw bedrijf de telefoon beantwoordt. Dit betekent dus dat een antwoordservice (ook wel telefoonservice genoemd) jouw klanten te woord staat. Uiteraard moet dit op de goede manier gebeuren. Uit onderzoek blijkt dat er nog steeds veel klanten zijn die de telefoon pakken om direct in contact te komen met een bedrijf. Wordt de telefoon niet opgenomen of is de eerste indruk aan de telefoon slecht? Dan bestaat de kans dat jouw potentiële klant bij de concurrent eindigt!

De reden hiervan is dat de telefoon meestal de manier is om snel achter informatie te komen, zodat de vervolgstappen ook snel kunnen worden ondernomen. Een antwoordservice zorgt ervoor dat jij geen klanten mist, doordat de telefoon altijd wordt opgenomen.

Door gebruik te maken van een antwoordservice kun je:

  • je meer focussen op je eigen werkzaamheden;
  • de telefoon op de juiste wijze laten beantwoorden;
  • klanttevredenheid vergroten;
  • altijd telefonisch bereikbaar zijn voor klanten.

Een antwoord- en telefoonservice biedt dus een hoop voordelen voor jou als bedrijf. Vaak kun je tegen relatief laag tarief al jouw gesprekken laten beantwoorden. Komen er maandelijks veel telefoontjes binnen bij jouw bedrijf? Dan is het misschien voordelig om een pakket af te nemen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel? Ontdek de voordelen van een telefoonservice en probeer nu gratis de proefperiode uit!

Bekijk onze mogelijkheden
Vragen over dit artikel?
Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Mark Lambooij van BizziPhone. Hij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Download onze telefoonservice informatiegids en lees alles over hoe wij jouw bereikbaarheid kunnen verbeteren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top