Wat is een antwoord- en telefoonservice?

Een antwoordservice is een bedrijf dat namens jouw bedrijf de telefoon beantwoordt. Dit betekent dus dat een antwoordservice (ook wel telefoonservice genoemd) jouw klanten te woord staat. Uiteraard moet dit op de goede manier gebeuren. Uit onderzoek blijkt dat er nog steeds veel klanten zijn die de telefoon pakken om direct in contact te komen met een bedrijf. Wordt de telefoon niet opgenomen of is de eerste indruk aan de telefoon slecht? Dan bestaat de kans dat jouw potentiële klant bij de concurrent eindigt!

telefonistes met headset

De reden hiervan is dat de telefoon meestal de manier is om snel achter informatie te komen, zodat de vervolgstappen ook snel kunnen worden ondernomen. Een antwoordservice zorgt ervoor dat jij geen klanten mist, doordat de telefoon altijd wordt opgenomen.

Door gebruik te maken van een antwoordservice kun je:

 • je meer focussen op je eigen werkzaamheden;
 • de telefoon op de juiste wijze laten beantwoorden;
 • klanttevredenheid vergroten;
 • altijd telefonisch bereikbaar zijn voor klanten.

Een antwoord- en telefoonservice biedt dus een hoop voordelen voor jou als bedrijf. Vaak kun je tegen relatief laag tarief al jouw gesprekken laten beantwoorden. Komen er maandelijks veel telefoontjes binnen bij jouw bedrijf? Dan is het misschien voordelig om een pakket af te nemen. Neem voor meer informatie contact op met BizziPhone antwoordservice.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel? Ontdek de voordelen van een antwoordservice en probeer nu gratis de proefperiode uit!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone

Gerelateerde artikelen

 • Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

  BizziPhone

  BizziChat

  BizziCare

  BizziOutbound

 • Top