X

Wij zijn 365 dagen per jaar open!

  • 2 minuten
  • Amber Prinsen

Altijd bereikbaar. Het is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld, vinden consumenten. Voor ondernemers heeft het echter wel wat voeten in de aarde. Als de eigen telefoniste al bereid is op feestdagen of in het weekend te werken, dan gaat het vaak tegen een dubbel tarief. Dat kan goedkoper en eenvoudiger! Door je telefoon uit te besteden aan een telefoonservice. Daarmee ben je 365 dagen per jaar bereikbaar!

Het belang van bereikbaarheid

Bereikbaarheid is essentieel voor het imago en de omzet van je bedrijf. Wist je dat een op de drie klanten niet meer terugbelt als ze te lang moeten wachten of er niemand opneemt? Die klanten ben je kwijt als er niemand klaar zit om de telefoon op te nemen.

B2B bedrijven kunnen het zich soms nog veroorloven om alleen tijdens werktijd bereikbaar te zijn. Alhoewel, onze werktijden worden steeds flexibeler en ook voor hen geldt vaak al dat men verwacht dat ze ’s avonds, in het weekend en zelfs tijdens feestdagen open zijn. Consumenten verwachten dit zeker. Vaak komen zij pas in hun vrije tijd toe aan het kopen van artikelen en diensten via internet. Als jouw bedrijf aan consumenten verkoopt, zorg dan dat er ook op die momenten iemand is die vragen kan beantwoorden.

Bereikbaar op elk moment, voor een vast bedrag per maand

Wanneer je je telefoon aan BizziPhone uitbesteedt, dan beschik je over een eigen vaste telefoniste. Je brieft haar vooraf over jouw bedrijf, zodat ze weet welke vragen ze kan verwachten. Jouw klanten krijgen dus altijd dezelfde stem aan de lijn. Zij weten niet beter dan dat de telefoniste aan de lijn bij jou in dienst is. Tegelijkertijd ben jij flexibel, want je kunt doorschakelen wanneer het jou uitkomt. En je bent ook niet verantwoordelijk voor alle personeelszaken en sociale lasten van de telefoniste, zoals je wel bent bij een medewerker die vast bij je in dienst is.

365 dagen per jaar service

Onze telefoonservice is 365 dagen per jaar open. Met een weekend/avondabonnement kunnen jouw klanten je zelfs ook bereiken op feestdagen die in het weekend vallen. Dat is pas service! Voor alle andere abonnementen geldt dat je bereikbaar bent op alle doordeweekse dagen, ook de doordeweekse feestdagen, van 8.00 tot 18.00 uur. 

Flexibiliteit

Een telefoonservice biedt je als ondernemer flexibiliteit. Wanneer het niet de moeite is om zelf een vaste telefoniste in dienst te nemen of als achtervang wanneer je eigen telefoniste op vakantie is. Jij bepaalt wanneer je doorschakelt. Bovendien zijn onze abonnementen maandelijks opzegbaar. Je kan deze dus op elk moment aanpassen.

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top