X

Ontvang je belnotities nu ook via WhatsApp

  • 2 minuten
  • Amber Prinsen

Wanneer je je telefoon uitbesteedt aan ons, dan houden wij nauwkeurig bij wie er belt en wat de boodschap is. Dat vermelden we in je persoonlijke dashboard. Daar vind je een overzicht van al je inkomende contacten. Daarnaast kun je er voor kiezen om ook direct na elk telefoontje een bericht te ontvangen, via e-mail, SMS en nu ook via WhatsApp

Voordelen van belnotities via WhatsApp

Wanneer je je wilt concentreren of als je in bespreking bent, is het prettig als je je daar volledig op kunt focussen. Daarvoor zet je ons in. Wij beantwoorden je telefoon, zodat jij je kunt richten op wat je op dat moment wilt doen. 

Toch kan er op dat moment een dringend telefoontje binnenkomen waar je al langer op zit te wachten: de bank met antwoord op je kredietaanvraag of een klant die reageert op je offerte. Dan wil je dat zo snel mogelijk weten. Nu ben je sneller op de hoogte. Wij sturen je namelijk direct na het gesprek een WhatsApp-bericht met informatie wie er heeft gebeld en wat er is doorgegeven. 

Je kan dan direct na je vergadering, of tijdens je break, de beller terugbellen en de zaak afhandelen. 

Kies wat bij jou past

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat we je uit je concentratie halen of je zenuwachtig maken door steeds appjes te sturen. Daarom kun je zelf kiezen of je van alle inkomende telefoontjes een bericht wilt ontvangen of alleen van bepaalde (spoed)gevallen. Bijvoorbeeld wanneer een klant een ernstige klacht heeft of als je op een bepaald bericht wacht. 

Je geeft aan onze telefoniste door wanneer ze een WhatsApp moet sturen en hoe je de minder dringende belnotities wilt ontvangen (bijvoorbeeld per e-mail). Jij bepaalt wat voor jou de beste manier van communiceren is.  

Altijd alles in je dashboard

De notities die we na het telefoontje sturen, zetten we ook in je persoonlijke dashboard. Daar vind je alle gevoerde gesprekken en de details daarvan. Zo houd je overzicht en weet je waar je nog op moet reageren. 

Heb je zelf even geen tijd om terug te bellen, dan kun je met de knop ‘Terugbelverzoek’ onze telefoniste eenvoudig vragen contact op te nemen met de beller met een bepaalde vraag of boodschap. Dat kan via het dashboard maar ook direct door te reageren op het whatsapp bericht, met het verzoek een boodschap door te geven aan de beller. Je kunt uiteraard ook de uitkomst van dat gesprek terugvinden in je dashboard, e-mail en in WhatsApp. 

Zo worden je klanten en relaties steeds netjes te woord gestaan, ook als jij zelf druk bent. Goed voor de klantvriendelijkheid én jouw gemoedsrust! 

Gratis 30 dagen proefperiode

Heb je nog geen abonnement, maar klinkt dit wel aantrekkelijk? Dan maken we het makkelijk voor je! Je mag ons namelijk 30 dagen gratis uitproberen, zonder verplichtingen. Kijk op onze website voor meer uitleg over onze telefoonservice of klik op onderstaande button voor meer informatie!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top