X

Nieuw bij BizziPhone: persoonlijk(er) opnemen

  • 1 minuten
  • Amber Prinsen

Als iemand je aanspreekt met je eigen naam, dan voelt dat persoonlijk, vertrouwd. Daarom hebben we bij BizziPhone nu een nieuwe dienst: Persoonlijk opnemen. Met die dienst spreken we jouw klanten aan met hun naam. Dat komt vriendelijker over en versterkt de klantrelatie. 

Persoonlijke touch bij elk contact

Uit onderzoek is gebleken dat consumenten liever persoonlijke dan sneller service willen. Alles gaat snel in het zakelijk verkeer en juist daarom wordt aandacht gewaardeerd door klanten. Iedereen wil worden gezien als persoon en niet het gevoel hebben dat ze klantnummer zoveel zijn. Door op te nemen met de naam van de klant, creëer je direct die verbinding en geef je elk gesprek een persoonlijke touch. En dat straalt af op je bedrijfsimago. 

Een kleine moeite met grote impact, denken wij. Dit is voor ons de reden om de dienst Persoonlijk(er) opnemen aan te bieden. 

Ervaar het verschil

In de standaard situatie nemen we op met “<<Jouw bedrijfsnaam>> Goedemorgen. Je spreekt met Rebecca.” Met deze nieuwe dienst nemen we op met: “Goedemorgen Patrick. Je spreekt met Rebecca van <<jouw bedrijfsnaam>>.” 

Persoonlijk opnemen in jullie bedrijfsstijl: formeel of informeel

Jij bepaalt of we formeel of informeel opnemen. Als jullie je klanten formeel aanspreken, dan nemen we op met de achternaam van de klant. Bijvoorbeeld: “Goedemorgen meneer De Jong. U spreekt met Rebecca van <<jullie bedrijfsnaam>>.”

Kies zelf welke stijl het beste bij jullie past. 

Hoe werkt Persoonlijk(er) opnemen?

De dienst Persoonlijk opnemen is een aanvullende dienst op je telefoonservice. Wanneer je klant eerder heeft gebeld, dan hebben we automatisch zijn gegevens. De volgende keer dat hij belt, kunnen we daarom de telefoon opnemen met zijn naam. 

Klein bedrag, groot gebaar

Voor de aanvullende dienst Persoonlijk opnemen betaal je € 4,95 per maand. Een klein bedrag voor een extra persoonlijke touch. Je zult zien dat je meer klantenbinding creëert omdat klanten zich prettig voelen bij deze persoonlijke benadering. 

De dienst is bovendien dagelijks opzegbaar dus je zit nergens lang aan vast. 

Verbeter je klantenservice met 1 klik op de knop

Wil jij je klanten een welkom gevoel geven door ze  persoonlijk aan te spreken?  Probeer het dan nu uit en verbeter eenvoudig direct je klantenservice. Neem contact met ons voor het activeren van jouw abonnement!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top