X

Telefoonservice vergelijken: vind de beste voor jouw bedrijf!

  • 1 minuten
  • Amber Prinsen

Wanneer je op zoek gaat naar een telefoonservice is het belangrijk om goed te onderzoeken en te vergelijken welke organisatie het beste bij jou past. Ze gaan immers voor jou de telefoon opnemen en hebben dus als eerste contact met jouw (potentiële) klanten. Daarmee bepalen ze voor een groot deel jouw bedrijfsimago. Dan wil je wel zeker weten dat je ze kunt vertrouwen!

Onze telefoonservice vergelijken? Wat mag je verwachten?

Wat mag je verwachten als je je telefoonservice aan BizziPhone uitbesteedt? Wij geven je 7 goede redenen om met ons in zee te gaan:

1. Flexibiliteit
Wij werken niet met vaste contracten. Je kunt je abonnement dagelijks opzeggen, dus je zit nooit ergens lang aan vast.

2. Ervaring
Wij zijn al ruim 6 jaar actief in deze branche. Inmiddels hebben we ruim 1.500 tevreden klanten. Op deze pagina kun je lezen hoe zij onze diensten beoordelen.

3. Controle over je klantcontact
Je houdt zelf controle over het contact met je klanten. Na elk gesprek ontvang je bericht en in je eigen uitgebreide dashboard vind je het complete overzicht van alle inkomende gesprekken.

4. Je eigen telefoniste op afstand
Bij BizziPhone beschik je over je eigen telefoniste die kennis heeft van jouw organisatie. Voor je klanten zal het zijn alsof ze gewoon bij jou in dienst is.

5. Goede service
Maar liefst 99 procent van onze klanten zou BizziPhone aanbevelen. Gemiddeld beoordelen ze ons met een 9.6! Lees wat anderen over ons zeggen.

6. Ruime openingstijden
We zijn door de week van 8.00 tot 22.00 uur open en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur. Dat betekent dat we ook ’s avonds en in het weekend voor je klanten klaarstaan.  

7. Gratis proefperiode
Omdat we ervan overtuigd zijn dat je enthousiast gaat worden als je onze telefoonservice eenmaal hebt geprobeerd, willen we je deze gratis en vrijblijvend 30 dagen aanbieden. Vul je gegevens in en start direct je gratis proefperiode.

Altijd bereikbaar?

Wanneer je je telefoondienst aan ons uitbesteedt, dan kun je erop vertrouwen dat je klanten altijd netjes te woord worden gestaan. Onze telefonistes zijn professionals die op klantvriendelijkheid zijn geselecteerd.

Vergelijk onze telefoonservice gerust met andere. Je wilt immers de beste service voor je klant! Ben je al overtuigd? Probeer ons dan direct 30 dagen gratis uit!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top