X

Weinig telefoontjes per maand, maar wel altijd bereikbaar willen zijn?

  • 3 minuten
  • Amber Prinsen

Krijg je als ondernemer weinig telefoontjes, maar wil je wel zorgen dat je altijd bereikbaar bent als er iemand belt? Dan is een telefoonservice de perfecte oplossing! Je wilt immers dat elke klant of zakenrelatie met liefde wordt behandeld. Daar zorgen wij voor! 

Wil je weten hoe het werkt en wat je mag verwachten? Dat vertellen we je in deze blog.

Weinig telefoontjes, maar vaak toch nét op het verkeerde moment

Als ondernemer is er zelden een moment dat je niets doet. Je bent altijd wel bezig. Met het uitwerken van ideeën, het opstellen van offertes, onderweg of in bespreking met een klant. Op die momenten komt een telefoontje niet uit. En dat is dus eigenlijk best vaak. 

Toch wil je dat er nooit iemand voor niets belt. Het kan altijd interessant zijn, toch? Als je maar weinig telefoontjes krijgt, is een telefoniste inhuren te duur en teveel rompslomp. Een voicemail is mogelijk, maar nogal onpersoonlijk. Een telefoonservice is in dat geval een betaalbare en professionele oplossing mét personal touch. 

Ten eerste houd je de kosten in de hand: je kunt de service inschakelen wanneer je wilt en je betaalt voor het aantal telefoontjes dat binnenkomt. Wanneer dat er weinig zijn, zijn de kosten dus ook laag. 

Ten tweede is het persoonlijk, omdat je bij BizziPhone je eigen vaste telefoniste hebt. Klanten zullen niet weten dat je haar extern inhuurt. 

Wat doet een telefoon antwoordservice?

Hoe werkt dat eigenlijk, een telefoonservice? Heel simpel: op het moment dat het jou niet uitkomt om de telefoon aan te nemen, schakel je door. Daarvoor zijn verschillende opties:

  • standaard direct doorschakelen
  • vertraagd doorschakelen: bijvoorbeeld na drie keer overgaan
  • handmatig: bijvoorbeeld tijdens een belangrijke deadline

Je kiest zelf de instelling die past op dat moment.

Van elk telefoontje dat bij ons binnenkomt, maakt je telefoniste een notitie. Die stuurt ze direct per SMS en/of e-mail en zet ze in je persoonlijke dashboard. Daar heb je overzicht van alle inkomende gesprekken. Dat kan ook in je eigen agenda software, ERP of CRM-systeem, als je dat liever hebt. 

Je eigen telefoniste op afstand

Natuurlijk wil je dat je bellers netjes te woord worden gestaan. Daar hoef je je geen zorgen om te maken bij BizziPhone. Vooraf brief je je telefoniste over je bedrijf en hoe je omgaat met je klanten. Vanaf dan is zij je vaste telefoniste op afstand. Je klanten krijgen altijd haar (of een vaste vervanger) aan de lijn.

Onze telefonistes zijn geselecteerd op een prettige telefoonstem en klantgerichtheid. Daarnaast worden ze continu getraind op het voeren van klantvriendelijke gesprekken. Je hebt dus beschikking over een professionele telefoniste die je inzet wanneer het jou uitkomt. 

Kosten voor een telefoon antwoordservice

De kosten voor een telefoon antwoordservice hangen af van het aantal telefoontjes dat binnenkomt. Per maand betaal je een vast bedrag. Daarnaast betaal je een klein bedrag per inkomend gesprek. Vooraf kun je dus een goede inschatting maken van de kosten. Bovendien heb je deze helemaal zelf in de hand, want je bepaalt zelf wanneer je doorschakelt. 

Boost voor je imago

Slechte bereikbaarheid is een van de grootste frustraties bij consumenten. Ga maar na bij jezelf. Hoe vervelend is het als je een bedrijf probeert te bereiken en ze geven geen gehoor? Dat wil je voorkomen bij je eigen bedrijf. Slecht voor je imago. 

Ook hoe ze worden geholpen, bepaalt het beeld dat klanten hebben van je bedrijf. Met een telefoon antwoordservice geef je je bedrijfsimago direct een boost. Onze telefonistes zijn altijd vriendelijk en klantgericht! 

Geen zorgen over gemiste oproepen

Met het inschakelen van een telefoondienst hoef je je niet druk meer te maken dat je telefoontjes mist. Ook niet ’s avonds en in het weekend. 

Onze telefonistes werken van 8.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds op doordeweekse dagen. In het weekend zijn we bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. Als je wilt, kun je dus ook kiezen om je klanten buiten kantoortijden te helpen.

Extra service

Naast de standaard antwoordservice hebben we extra diensten waarmee je je klantenservice nog verder kunt verbeteren. Bijvoorbeeld: opnemen met de naam van de klant. Dat komt heel persoonlijk over en creëert een goede band met je klanten. 

Ook hebben we diensten voor jouw gemak. Je kunt bijvoorbeeld de telefoniste vragen om een beller terug te bellen. Dat is handig als je een afspraak wilt inplannen of informatie wilt opvragen. Agendabeheer is ook een optie.

Gratis 30 dagen vrijblijvend proberen

Ben je nieuwsgierig geworden of een telefoon antwoordservice iets is voor jou? Probeer het dan direct 30 dagen gratis uit. We kunnen je al binnen 30 minuten aansluiten. Met een gratis en vrijblijvende proefperiode van 30 dagen heb je ruimschoots de tijd om het gemak van een telefoonservice te ervaren!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top