X

Parttime klantenservice medewerker

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team!

Solliciteer direct!

Is parttime klantenservice medewerker bij BizziPhone iets voor jou? Als je op zoek bent naar afwisselende baan in een gezellig team voor een vast aantal uren per week, dan wel. O ja, en als je het leuk vindt om bij klanten een glimlach op het gezicht te toveren. Voor ons hoef je niet over werkervaring te beschikken, als je maar enthousiast bent. Lees hier wat je gaat doen en wat we je kunnen bieden. 

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat? Bekijk dan ook eens onze werken bij website!

Werken wanneer het jou schikt

Wij bieden contracten voor doordeweeks overdag (tussen 8 en 18.00 uur) of voor ’s avonds (na 18.00 tot 22.00 uur) en in het weekend (van 9.00 tot 17.00 uur). Werk je door de week overdag, dan kun je kiezen voor 24 tot 40 uur per week. Werk je ‘s avonds en/of in het weekend, dan kun je kiezen voor 8 tot 16 uur per week. Wat het beste bij jouw leven past. Je bent flexibel, maar hebt wel zekerheid over het aantal uren per week. 

We werken in verschillende diensten. Twee maanden van tevoren maken we de roosters. Hierbij houden we zo veel mogelijk rekening met jouw voorkeuren. Mocht dat een keer niet lukken, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing. Je werkt namelijk in teams van 5. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een groep klanten. Je collega’s kunnen het dus van je overnemen als jij er niet bent. En andersom.

Wat houdt je werk in als parttime klantenservice medewerker?

Je doet je werk op ons kantoor in Delft. Dat ligt centraal en is zowel met de auto als de bus makkelijk bereikbaar.

Je neemt de telefoon (remote) aan voor onze klanten, wanneer zij dat zelf niet kunnen. Bijvoorbeeld omdat ze in vergadering zijn, iets af willen maken of omdat ze het gewoon handig vinden als iemand anders de telefoon opneemt. Je stuurt de klant van elk telefoontje een verslag., zodat de klant op de hoogte is van alle telefoontjes. Je doet dit voor verschillende klanten. Van makelaar tot fysiotherapeut en van schoonheidsspecialiste tot websitebouwer. 

Voor al onze klanten is dat de basisservice. Daarnaast verbind je voor sommige klanten door, beheer je ook hun agenda of bel je eens iemand terug om afspraken te maken. Dit verschilt per klant. Ons streven is alle bellers zo goed mogelijk te helpen, zodat ze ophangen met een glimlach. 

Hoe wij je helpen om die glimlach bij bellers op het gezicht te toveren

Als je bij ons komt werken, gaan we je eerst opleiden in klantgerichtheid. Dat maakt het makkelijker om telefoontjes prettig te laten verlopen. In die eerste maand vertellen je supervisor en je coach je hier alles over. Ook vertellen ze meer over de klanten voor wie je gaat werken en leren ze je hoe ons dashboard werkt. 

Naast inspanning moet er ook ontspanning zijn. Daarom lunchen we zo vaak mogelijk samen.  Wil je even een momentje voor jezelf? Dan kun je even ‘bijpraten’ met de goudvissen in onze kantine. Vind je het juist wel gezellig om met collega’s te praten? Mooi! We hebben namelijk ook twee keer per jaar een teamuitje en gaan af en toe een Delftse kroeg in. Verder vieren we Nationale Pannenkoekendag en trekken we met de kerstlunch de meest foute kersttrui aan die we kunnen vinden. 

Vereisten aan onze parttime klantenservice medewerkers

Als je hier blij van wordt, dan vragen we ook dat je:

 • over een prettige telefoonstem beschikt;
 • enthousiast bent om klanten goed te helpen en jezelf te ontwikkelen in klantgerichtheid;
 • enigszins met werkdruk en stress kunt omgaan;
 • blind kunt typen (terwijl je belt);
 • je verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van je team;
 • minimaal basis Engels spreekt en schrijft;
 • minimaal beschikbaar bent voor een jaar, bij voorkeur langer.

Dan mag je van ons verwachten dat we jou bieden:

 • een afwisselende baan in een prettige werkomgeving;
 • training en continue coaching in klantgerichtheid;
 • de keuze om parttime te werken en doordeweeks of ’s avonds en in het weekend;
 • een marktconform salaris van €2.000 tot €2.400 (€11,54 tot €13,87 per uur);
 • een maandelijkse bijdrage van 75% (€8,99) voor je Netflix abonnement;
 • een maandelijkse bijdrage van €11 voor je (basis)zorgverzekering;
 • 25 vakantiedagen;
 • vakantiegeld;
 • pensioenopbouw;
 • uitzicht op een vast contract bij goed functioneren;
 • jaarlijkse salarisstijging;
 • verplicht vrij op je verjaardag.

Solliciteer nu als parttime klantenservice medewerker

Word jij onze nieuwe parttime klantenservice medewerker? Solliciteer dan direct hieronder. Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust. Dan kun je meteen horen hoe wij de telefoon opnemen. En je vragen worden dan direct beantwoord. Tot snel!

Solliciteer direct!

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat? Bekijk dan ook eens onze werken bij website!

Vragen of meer informatie? Bel 070 820 1000

Top