X

Telefoniste vacature

Een uitdagende baan in een hecht en gezellig team!

Solliciteer direct!

Ben je op zoek naar een telefoniste vacature? Wij hebben de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken. Je hebt ook geen werkervaring nodig om bij ons aan de slag te gaan! Ben je nieuwsgierig naar onze vacature? Lees dan vooral even verder!

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat? Bekijk dan ook eens onze werken bij website!

Telefoniste vacatures bij BizziPhone

Bij BizziPhone proberen we van elke werkdag een feestje te maken. We hebben oog voor iedereen; niemand is bij ons een nummer. We zien jou als persoon. We werken niet met targets en voeren geen evaluatiegesprekken, enkel ‘hoe gaat het met je?’ gesprekken. Jouw supervisor en onze coach staan elke dag voor je klaar om jou adviezen te geven in je werkzaamheden. Bij HR kun je te allen tijde terecht voor een (persoonlijk) gesprekje.

We hebben telefoniste vacatures van 24 uur tot 40 uur per week. Tijdens je sollicitatiegesprek zullen we bespreken hoeveel uur je wilt werken per week. 

Je werkdagen

Je werkdagen vallen op doordeweekse dagen, tussen 8.00 uur en 18.00 uur. In principe word je ingeroosterd door je supervisor en we proberen rekening te houden met vaste diensten per dag. Mocht er een dienst zijn waarop jij niet kan, dan houden we hier uiteraard rekening mee! Je rooster krijg je twee maanden van tevoren, en kun je zien via een app op je mobiel of online.

Er zijn vier verschillende diensten, waarvan een uur bestaat uit pauze (twee keer 15 minuten doorbetaald en een keer 30 minuten eigen tijd):

 • 8.00 uur – 16.30 uur
 • 8.30 uur – 17.00 uur
 • 9.00 uur – 17.30 uur
 • 9.30 uur – 18.00 uur

Je vaste vrije dag bepalen wij in samenspraak. We horen dus graag van jou op welke dag je graag vrij wilt hebben, al kunnen we hier (helaas) niet altijd aan voldoen. We kijken dan natuurlijk samen hoe we dit kunnen oplossen!

Bereikbaarheid

Wij zijn goed bereikbaar; ons kantoor ligt aan de snelweg en hierdoor zijn we makkelijk te bereiken met de auto. We hebben voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer hebben we een gunstige verbinding, de bushalte ligt vlak naast ons kantoor!

Bijzondere dagen en vieringen

We vieren veel bijzondere dagen op kantoor: van Nationale Pannenkoekendag tot Valentijnsdag. Met carnaval komt iedereen verkleed naar kantoor en de kerstviering bestaat uit een uitgebreide lunch met een foute kersttrui aan. We proberen vier keer per jaar een (goede) borrel te houden in een Delftse kroeg en houden twee personeelsuitjes per jaar.

En als leuke afsluiter: bij ons ben je verplicht vrij op je verjaardag!

Wie zijn we?

BizziPhone is een jong bedrijf, dat oog heeft voor haar medewerkers! Wij zijn 10 jaar geleden begonnen met onze eerste receptioniste, en zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 50 collega’s. We zijn een organisatie zonder ‘lagen’. Binnen ons bedrijf werken we vanuit verschillende rollen, met het besef dat we elkaar allemaal nodig hebben. Gelijkwaardigheid staat bij ons op nummer 1!

Naast onze collega’s hebben we ook vier huisdieren, namelijk onze vissen! Ze staan in de kantine en zorgen voor wat extra gezelligheid.

Je werkzaamheden als telefoniste

Als je solliciteert op deze telefoniste vacature, bestaan je werkzaamheden uit het aannemen van de telefoon voor verschillende bedrijven. Je werkt dus bij ons op kantoor en bent als het ware een telefoniste/receptioniste op afstand voor onze klanten!

Variërende en uitdagende telefoniste vacatures

De bedrijven waarvoor je de telefoon beantwoordt zijn zeer uiteenlopend: van advocaten en makelaars tot schoonheidssalons en muziekscholen. Kortom: van alles! Ook de handelingen die je moet uitvoeren verschillen per klant. Je maakt terugbelverzoeken aan, verbindt de telefoon door of plant afspraken in de agenda. Hierdoor blijft je werk variërend en uitdagend!

Kleinschalig

Wij werken met units, wat betekent dat je in een klein team werkt. Elke unit bestaat uit 4 teams van 5 receptionistes/telefonistes. Je hebt je eigen werkplek in je eigen team. Hierdoor weet je elke dag waar je aan toe bent, wel zo fijn om de dag te beginnen. Verder maken wij gebruik van zit/sta bureaus om te zorgen voor een optimale werkomgeving.

De Persoonlijke Telefoniste

We werken met het concept van de Persoonlijke Telefoniste, wat betekent dat je eigen klanten toebedeeld krijgt. Op deze wijze ken jij je klanten en de klanten kennen jou, waardoor de gesprekken met bellers ook makkelijker worden! Bovendien word je vaak gezien als onderdeel van het bedrijf waarvoor jij je werkzaamheden als receptioniste uitvoert!

Vereisten voor de telefoniste vacature

Check voor de zekerheid nog even of je aan onze ‘vereisten’ voldoet voor je solliciteert op de telefoniste vacature 💪

Jij…

 • hebt een goede telefoonstem;
 • kunt blind typen;
 • kunt omgaan met stress/werkdruk en met feedback;
 • spreekt en typt (basis) Engels;
 • hebt een langdurige beschikbaarheid (minimaal een jaar, het liefst langer);
 • kunt zorgen voor een glimlach bij de bellers van jouw klanten;

Wij bieden je:

 • training en coaching in klantgerichtheid;
 • verantwoordelijkheid voor je eigen vaste klanten;
 • een gezellige werkomgeving met een vast team en betrokken collega’s;
 • een marktconform salaris van €2.000 tot €2.400 (€11,54 tot €13,87 per uur);
 • vakantiegeld;
 • een vast aantal contracturen per week;
 • flexibele werktijden, zowel door de week als in het weekend;
 • mogelijkheid tot een vast contract in de toekomst;
 • een maandelijkse bijdrage van 75% (€8,99) voor je Netflix abonnement;
 • een maandelijkse bijdrage van €11 voor je (basis)zorgverzekering;
 • 25 vakantiedagen;
 • een jaarlijkse salarisstijging;
 • vrij op je verjaardag;
 • pensioenopbouw.

Ben je geïnteresseerd in onze telefoniste vacature?

We hopen je snel te zien bij ons op kantoor in Delft! Heb je geen ervaring met deze werkzaamheden? Dan is dit geen probleem! Je kunt gewoon solliciteren op de telefoniste vacature. Tijdens het inwerken zal je alles snel genoeg leren. De eerste maand word je namelijk één op één begeleid door je supervisor en onze coach. Vervolgens word je aan een teamgenoot gekoppeld die jou te hulp kan schieten. Je krijgt overigens vanaf de eerste training gewoon uitbetaald – zoals het hoort.

Solliciteer direct!

Benieuwd hoe het werken bij BizziPhone er aan toe gaat? Bekijk dan ook eens onze werken bij website!

Vragen of meer informatie? Bel 070 820 1000

Top