X

Professioneel klant contact center

 • 1 minuten
 • Amber Prinsen

Het klant contact center is de etalage naar de buitenwereld. Zij staan in direct contact met je klanten, via de telefoon, chat of welk medium dan ook. Daarmee bepalen ze je bedrijfsimago. Als je klantenservice medewerkers vriendelijk en snel helpen, dan levert dit tevreden klanten op, die terugkomen. Daarom wil je zeker weten dat er professionals op je klantenservice werken.

Focus op je core business

Of je een groter bedrijf hebt of eenpitter bent, je kunt er voor kiezen om je klantencontacten uit te besteden aan een professioneel klant contact center, zoals BizziPhone. Wij beantwoorden alle vragen van je klanten die binnenkomen via telefoon, e-mail en chat. Zo kun jij je focussen op je core business.

Waarom je gerust je klant contact center aan ons kunt toevertrouwen

Er zijn goede redenen waarom je BizziPhone jouw klanten kunt toevertrouwen:

 • Wij werken voor meer dan 1500 klanten. Onze live agents en telefonistes zijn opgeleid in het onderhouden van klantcontact. Je zult merken: daar ga jij de vruchten van plukken!
 • Onze klanten zijn zeer tevreden over ons. Gemiddeld geven ze ons een 9.6 als cijfer. Waarom ze blij zijn met ons, lees je op onze pagina met referenties.
 • We bieden verschillende diensten aan. Je kunt kiezen uit telefoonservice, klantenservice en live chat beheer.  Welke kanalen je ook inzet, wij hebben de professionals in huis!
 • Je kunt de telefoon doorschakelen wanneer je wilt. Je betaalt alleen voor de telefoontjes die wij afhandelen.
 • Onze contracten zijn dagelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast!
 • Je krijgt een eigen telefoniste (met vast support team). Je kunt hen briefen over jouw bedrijf zodat ze volledig op de hoogte zijn. Je klanten zullen niet doorhebben dat je met een telefoondienst werkt. Voor hen is het alsof onze telefoniste bij jou in dienst is.
 • Jouw telefoniste houdt alle inkomende klantcontacten bij in het dashboard. Werk je met een eigen CRM, ERP of agendasysteem? Dan verwerken we het daarin.
 • Wij hebben ruime openingstijden. Door de week van 8.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur.
 • Je mag onze diensten 30 dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen! Je loopt dus geen enkel risico. Zo kun je eerst ervaren hoe het werkt.

Meer weten of gratis proberen?

Wil je meer weten over onze pakketten, kijk dan op onze website. Daar kun je ook direct een gratis proefperiode van 30 dagen starten. 

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top