X

Telefoonservice voor de makelaardij

 • 3 minuten
 • Amber Prinsen

Het is druk op de huizenmarkt. De huizenprijzen zijn nog nooit zo hoog geweest. Dat betekent werk voor de makelaardij. Veel bezichtigingen en tegelijkertijd telefoontjes. Dat gaat helaas niet goed samen. Als makelaar wil je je tijdens een bezichtiging op je klant concentreren. Maar wat als er net iemand belt met een goed bod? Die wil je ook niet missen! Alles gaat in deze markt om snel reageren. Het uitbesteden van je telefoon aan een externe telefoniste kan dan helpen. Met onze telefoonservice voor de makelaardij ben je altijd bereikbaar!

Gevolgen slechte bereikbaarheid voor makelaars

Als makelaar ben je vaak op stap: taxaties, bezichtigingen, mensen bezoeken die hun huis willen verkopen. Tijdens zo’n gesprek wil je je focussen op je klant. Na afloop staat je telefoon vol met gemiste oproepen en voicemailberichten, maar waarschijnlijk moet je gelijk door naar de volgende afspraak.

Klanten van tegenwoordig zijn ongeduldig. Zeker als het de aan- of verkoop van een huis betreft. Ze zijn zenuwachtig of ze wel de goede prijs krijgen. Of bang dat hun droomhuis aan hun neus voorbij gaat. Als jij slecht bereikbaar bent, dan zal dat irritatie veroorzaken en ten koste gaan van je imago. Bij een volgende (ver)koop zullen ze mogelijk een andere makelaar overwegen. Dit kan klanten kosten. Ook heb je kans dat een interessant object aan de concurrent wordt aangeboden, omdat ze jou niet konden bereiken. Kortom, slechte bereikbaarheid kost geld.

Tijdelijke telefoonservice tijdens een bezichtiging of piekuren

Als je je telefoon uitbesteedt aan onze telefoondienst, dan kun je kiezen wanneer je doorschakelt. Bijvoorbeeld wanneer je een bezichtiging hebt. Maar je kunt ook automatisch doorschakelen als de telefoniste op kantoor overbezet is. Als zij na drie keer nog niet heeft opgenomen, dan schakelt de telefoon door naar onze telefoniste.

Wat mag je verwachten van onze telefoonservice voor de makelaardij?

Als je kiest voor BizziPhone dan krijg je je eigen vaste telefoniste en support team. Voordat we beginnen vertel je jouw telefoniste alles over je makelaarskantoor, zodat zij volledig op de hoogte is van jullie werkwijze. Je klanten zullen denken dat ze gewoon in vaste dienst is.

Na elk telefoontje stuurt je telefoniste een verslag per e-mail of sms. Dan kun je snel reageren als dat nodig zou zijn. Ze zet deze verslagen ook in het dashboard, of als je wilt, in jullie eigen CRM, ERP of agendasoftware. Zo heb je later een goed overzicht van alle inkomende telefoongesprekken.

Om je tijd efficiënt te besteden, kun je je telefoniste ook vragen een klant terug te bellen, afspraken in te plannen of iets door te geven.  

Voordelen van een telefoonservice

Het uitbesteden van je telefoon heeft verschillende voordelen:

 • Betaal per gesprek
  Je kunt zelf kiezen wanneer je je telefoon doorschakelt. Je betaalt alleen voor de telefoontjes die je doorschakelt. Als je liever zelf weer opneemt, dan schakel je gewoon weer terug naar je eigen telefoon.
 • Ook ’s avonds en in het weekend
  Wij zijn op doordeweekse dagen bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur. In het weekend van 9.00 tot 17.00 uur. Je klanten kunnen je dus ook ’s avonds en in het weekend bereiken.
 • Flexibele contracten
  Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar. Heel flexibel! Je zit nergens lang aan vast.
 • Goedkoper dan een vaste telefoniste
  Het uitbesteden van je telefoon is goedkoper dan het in dienst nemen van een telefoniste. Bovendien ben je niet verantwoordelijk voor alle personeelsperikelen en werkgeverslasten.
 • Kennis van de makelaardij
  Onze telefonistes hebben kennis van de makelaarsbranche. Ze weten hoe belangrijk dat ene  telefoontje voor je kan zijn.

Lees ook wat andere makelaars over onze dienstverlening zeggen.

Mis nooit meer een belangrijk bod!

In deze tijd is het belangrijk om altijd goed bereikbaar te zijn. Wij helpen je graag de kansen die deze hectische markt biedt, maximaal te benutten. Als je je telefoondiensten aan ons uitbesteedt, dan weet je dat jouw klanten altijd professioneel worden opgevangen door je eigen telefoniste. Zo kun jij je focussen op je bezoeken en weet je zeker dat je ondertussen geen belangrijk bod misloopt.

Wil je ervaren hoe efficiënt telefoonservice voor jou kan zijn? Wij bieden een 30 dagen gratis en vrijblijvende proefperiode aan!

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top