X

Telefoon laten beantwoorden door een professionele telefoonservice

 • 4 minuten
 • Amber Prinsen

Ken je dat? Dat je net lekker geconcentreerd werkt aan een voorstel en dan .. trrrring, telefoon. Weg flow! 

Of dat je onderweg bent naar een vergadering en precies dan belt (eindelijk!) die prospect waar je op zat te wachten. Maar je zou liever met hem praten als je je volle aandacht erbij hebt, niet terwijl je ook op het verkeer en de weg moet letten.

Voor die momenten is het fijn als je je telefoon kunt laten beantwoorden door iemand anders. Bij voorkeur een professioneel. Maar niet te duur. Een telefoonservice is dan een goede, betaalbare optie, want je kiest zelf wanneer je ze inschakelt. 

Heb je wel eens overwogen je telefoon te laten beantwoorden door een telefoonservice, maar weet je niet wat je mag verwachten? In deze blog vertellen we je er graag meer over. 

Service voor je klant

Wanneer je je telefoon laat beantwoorden door een telefoonservice, kun je erop rekenen dat je klanten altijd professioneel worden geholpen. Ze bellen nooit voor niks. Geen gehoor is namelijk een van de grootste frustraties van klanten. In onze blog over slechte bereikbaarheid tonen we aan dat je dit als bedrijf geld kan kosten. Dat blijkt uit diverse onderzoeken. Bovendien bepaalt bereikbaarheid voor een groot deel je imago.

Dat geldt niet alleen voor de bereikbaarheid, maar ook hoe klanten worden geholpen. De persoon met wie je klant contact heeft, is heel bepalend voor je bedrijfsuitstraling. Je wilt een goede (eerste) indruk maken. Daarom zijn al onze telefonistes geselecteerd op hun telefoonstem en hoe ze klanten te woord staan. Daarnaast worden ze continu getraind op klantgerichtheid en gecoacht op het voeren van gesprekken. 

Telefoon laten beantwoorden in jouw (bedrijfs)stijl

Als je besluit je telefoon te laten beantwoorden door BizziPhone, willen we je eerst beter leren kennen. Voordat je de eerste keer je telefoon doorschakelt, kun je jouw vaste telefoniste briefen over je bedrijf. Wat doe je? Wat is voor jou belangrijk? En hoe ga je om met klanten? Formeel of informeel? 

Bij BizziPhone heb je een vaste telefoniste. Zij is in de toekomst degene die altijd de telefoon aanneemt voor jouw bedrijf. Ze heeft een eigen, vast team achter zich. Als zij niet beschikbaar is, dan neemt iemand anders uit het team het over. Ook zij zijn op de hoogte van de briefing. De klant heeft zo altijd het gevoel met iemand van het bedrijf zelf te spreken. 

Doorschakelmogelijkheden

Je kunt zelf kiezen wanneer je je telefoon doorschakelt. Er zijn verschillende opties:

  • Handmatig
   Bijvoorbeeld als je onderweg bent of in vergadering.
  • Altijd
   Wanneer de vaste telefoniste op vakantie is bijvoorbeeld, of gewoon omdat je het handig vindt.
  • Automatisch, na drie keer overgaan
   Dan weet je zeker dat je nooit een telefoontje misloopt omdat je te laat opneemt.
  • Automatisch, als je mobiele telefoon uit staat of geen bereik heeft
   Een extra garantie dat je nooit een gesprek mist.

Telefoonnotities

Na elk telefoongesprek, stuurt onze telefoniste je een SMS of e-mail met informatie wie er heeft gebeld en waar het over ging. Deze notities zet ze ook in je persoonlijke dashboard. Of als je werkt met een eigen ERP, CRM of agendasysteem, dan noteert ze het direct daarin. Als je wilt, kun je collega’s toegang geven tot het dashboard. Zo heeft iedereen inzicht in alle inkomende gesprekken. 

Ruime openingstijden

Onze telefonistes zijn bereikbaar van 8.00 uur tot 22.00 uur op doordeweekse dagen en van 9.00 uur tot 17.00 uur in het weekend. 

Consumenten verwachten ook steeds vaker dat bedrijven lange openingstijden hebben. Met een avond- en weekendabonnement kunnen je klanten je ook na kantoortijd bellen. Dat is pas service! 

Aanvullende diensten

Naast het avond- en weekendabonnement bieden we nog meer aanvullende diensten op onze telefoonservice. Bijvoorbeeld: persoonlijk opnemen met de naam van de klant, een persoonlijk welkomstbericht voor de klant wordt doorgeschakeld of het inspreken van je voicemail. Deze diensten dragen allemaal bij aan een professionele uitstraling van je klantenservice. Je kunt meer lezen over deze aanvullende diensten op onze website.  

Wat kost dat? Je telefoon laten beantwoorden? 

“Dat klinkt allemaal goed, maar wat kost dat?”, zul je denken. In onze blog over de kosten gaan we hier dieper op in en vergelijken we verschillende prijsmodellen die telefoonservices hanteren. 

Bij BizziPhone rekenen we elke maand een vast bedrag. Daarnaast betaal je een klein bedrag per gesprek. Zo kun je vooraf goed inschatten wat je kwijt bent. Bovendien heb je de kosten zelf in de hand. Ga je over je limiet, dan schakel je gewoon weer terug en neem je zelf de telefoon aan. De exacte kosten vind je onder informatie over onze telefoonservice.

Gratis proberen?

Lijkt het je wel wat om je telefoon te laten beantwoorden? Of twijfel je nog? In dat geval willen we je graag overtuigen. Je mag onze telefoonservice 30 dagen gratis proberen! Vraag direct je gratis proefperiode aan! 

post about img

Vragen over dit artikel?

Heb je vragen over dit artikel of interesse in een of meerdere van onze dienst?

Neem contact op met Nikki van BizziPhone. Zij staat je graag te woord om te bespreken hoe ook jij de beste service aan je klanten kan geven.

Hoe kunnen we het succes van jouw organisatie vergroten?

Gun klanten de beste support en service via elk kanaal!

Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
Nooit meer (potentiële) klanten mislopen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top